#GeTillbaka2017 – Ett CSR & Content Marketing case av Wasabi Web

Redan år 2015 skapade vi CSR-projektet #GeTillbaka

Syftet var att främja entreprenörsskapet bland unga i vår hemstad genom att ge unga entreprenörer chansen att lyckas som företagare med stipendier och mentorskap från etablerade profiler i näringslivet. Utöver det ville vi inspirera. Genom att visa hur långt man kan nå ut via med ett projekt via digitala kanaler (Över 2,5 miljoner exponeringar!!) om man har mycket hjärta och strategi bakom. Under 2017 genomfördes en regional tävling i Uppsala. Se filmer från den regionala tävlingen nedan.

#GeTillbaka2017 – Webbserie vol.1 – 5 finalister till stipendiet presenterades.

Till vårt 3-års jubelium av stipendiet så valde vi att producera en webbserie i 3 delar för att kommunicera hur stipendiet utvecklats. Vi presenterade finalisterna på Sirius andra hemmamatch i allsvenskan.

#GeTillbaka2017 – Webbserie vol.2 – Jurydagen

Finalisterna fick därefter en sista chans att övertyga #GeTillbaka-juryn under en slutpitch som hölls hos Kinnarps Uppsala.

#GeTillbaka2017 – Webbserie vol.3 – Pristudelning

Den slutliga vinnaren Alva Rytterbro har nu en finalist-plats i den nationella tävlingen ”Stipendium till en ung entreprenör” som delas ut av organisationen Företagarna Riks tillsammans med Wasabi Web i Stockholms stadshus den 13 oktober, där flera stipendier på 25.000 kr ska delas ut.

Ansökan till nationella #GeTillbaka2017 

#GeTillbaka2017 – Sverige – Webbserie vol. 1 – Finalisterna möter nationella juryn.

Till hösten så blev Uppsala-projektet nationellt. Vi möttes av 5 inspirerande finalister som sökt över hela Sverige som träffade juryn i Stockholm.

#GeTillbaka2017 – Sverige – Webbserie vol. 2 – Prisutdelning i Blå hallen.

Våra stipendiater Kimberly Clark samt Mateja Kovacevic och Catarina Zarazua prisades i Stockholms Stadshus på galan Årets Företagare.

Ansökan -#GeTillbaka2018 – Sponsras av SJ

Om CSR-projektet #GeTillbaka:
#GeTillbaka är Wasabi Webs välgörenhetsfond som startades 2015. I egenskap som unga entreprenörer har grundarna Andreas och Nils skapat ett stipendium tillsammans med olika partners för att främja entreprenörsskap bland unga.

Tidigare projekt via #GeTillbaka är:
– Stipendiet “Årets Unga programmerare” med Förbundet för unga forskare.
– Stipendiet “Årets UF-Företagare” med Ung Företagsamhet.
– “Stipendiet för unga företagare i Sverige” med Företagarna.

Kika på vårt content-marketing paket eller ring oss på 018 – 700 80 10 om ni också vill nu ut till miljontals människor via ert CSR-projekt.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt