Läsvärt reportage om Wasabi Web i Tidningen Entreprenör

  • Nyhet
  • Lästid: 3 minuter
Ung entrepenör vill ge tillbaka

“– Vi är så tacksamma över att vi har kunnat växa som vi har gjort och därför vill vi ge tillbaka en del av vår vinst till något som bidrar till att föra Sverige framåt.” I senaste numret av tidningen Entreprenör berättar Wasabi Webs entreprenörsduo om varför de tycker att det är en självklarhet att hjälpa andra unga företagare mot framgång. 

Både Nils Engvall var bara drygt 20 år gamla när de drog igång sin webbyrå. Wasabi Web har under loppet av fyra år gått från att harva i en anonym källarlokal till att inkvartera 20 anställda i Uppsalas gamla Riksbankshus. En resa som aldrig hade varit möjlig om Nils inte hade haft förebilder att se upp till och rätt stöd från sin omgivningen.

tidning-entreprenorerna-2-1024x638

“– Jag vill åstadkomma något riktigt och det ger mig sjukt mycket att få förklara för någon som är 17-18 år att ”alltså lyssna, du är grym. Strunta i vad andra säger” och bidra till att någons liv blir lite bättre”. 

Duon berättar också om fördelarna med att starta företag med någon man inte känner samt vad byråtillskotten Thomas Sonesson har betytt för Wasabi Webs utveckling under det gångna året.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.