Skapa ett starkt varumärke – Säg det med en sång!

Restaurangkedjan Klang Market består av fyra restauranger, varav tre finns i Stockholm och en i Uppsala. När de bestämde sig för att göra en ny webbsida och stärka sin digitala närvaro vann webbyrån Wasabi Web uppdraget. Läs mer om det här. Förutom att skapa en ny webbplats innebar uppdraget bl.a. även digital marknadsföring, copytexter, film, SEO, AdWords samt att skapa helt nya menyer. 

Gamla Klang Market:Skapa ett starkt varumärke – Säg det med en sång!

Nya Klang Market:

skarmavbild-2020-06-10-kl.-23.13.11

Skapa ett starkt varumärke
En snygg webb är grunden till en stark digital profil, men för att skapa ett framgångsrikt varumärke måste man också tänka på helheten. När Klang Market anlitade Wasabi Web var en del av uppdraget att skapa en tydlig varumärkeskänsla som präglar hela kundresan, oavsett om den börjar på webben eller i restaurangen. 

Ett bra sätt att göra det på är att skapa en upplevelse av varumärket bortom det rent visuella. Klang Market har skapat ett koncept som de vill förmedla till sina besökare i restaurangerna. Genom att kommunicera till flera sinnen, i det här fallet hörsel, gjorde Wasabi Web det möjligt även på webben.

Skapa ett starkt varumärke – Säg det med en sång!

Musiksätt ditt varumärke
Utöver en grafisk profil blir det allt vanligare att också skapa en ljudprofil för sitt varumärke. Klang Market har satt ihop en spellista som kompletterar varumärkets identitet. Spellistan består av 50 noggrant utvalda låtar som skapar den känsla de vill att besökarna ska uppleva och ta med sig hem när de lämnar restaurangerna. Med Wasabi Webs hjälp blev spellistan även en del av webbsidan. Nya besökare får en försmak av stämningen i restaurangerna redan när de gör sin bordsbokning, medan återkommande besökare blir påminda om restaurangernas atmosfär när de går in på webbsidan. Det skapar en igenkänning vilket gör hela kundresan till en trygg och trevlig upplevelse.

WW Platform är Wasabi Webs modulbaserad produkt för att skapa webbsidor i WordPress. Med den blir det möjligt att lägga till en spellista på sin webbsida och därmed använda musik för att förstärka sitt varumärke och budskap. 

För mer information om hur du kan hitta den rätta klangen för ditt varumärke, kontakta:

Nils Engvall – Head of market, Wasabi Web
0703-73 49 86, nils@wasabiweb.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.