Klang Market 2.0 – Producerad av Wasabi Web

I samband med att Klang Market stärker sig digitala position fick webbyrån förtroendet att bli leverantör av grafisk identitet, webb, copytexter, film samt digital marknadsföring och SEO för nya klangmarket.se
skarmavbild-2019-12-05-kl.-14.27.00-1024x1018-1

Sveriges främsta relaxed fun dining kedja, Klang Market, gör stora satsningar och tog därför in den prisbelönade webbyrån Wasabi Web. Wasabi Web vann uppdraget avseende en ny webbsida byggd i WordPress för franchise-kedjan och har lagt grunden för en ny digital plattform, video, texter samt SEO.

“Känns kul att presentera den nya hemsidan för en så fin kedja som Klang Market. Vi är glada över att ha kedjan här i Uppsala, och såklart är vi hedrade att de valde oss på Wasabi Web som deras byrå, säger marknadsansvarige Nils Engvall på Wasabi Web i ett utlåtande.

“Vi är så nöjda med den nya hemsidan och vi känner genuint att vi har fått marknadens bästa webbyrå som partner i vår nya satsning. Vi är supernöjda med klangmarket.se”, säger Sabina Bengtsson, VD på Klang Market i ett pressmeddelande.

Gamla Klangmarket.se:

Klang Market 2.0 – Producerad av Wasabi Web

Klangmarket.se: 2.0

Klang Market 2.0 – Producerad av Wasabi Web

Om webbyrån


Wasabi Web är en digital byrå från Uppsala och Stockholm som startades 2012. Webbyrån har under åren vunnit rikstäckande uppdrag åt kunder som Apollo, Taco Bar, Ica Kvantum, The Humble Co, Grammis, samt prisats i utmärkelser som Årets Unga Företagare i Sverige, DI Gasell-företag samt Årets Samhällsinsats för projektet #GeTillbaka.

 

För mer information:
Nils Engvall – Head of market, Wasabi Web
0703 73 49 86, nils@wasabiweb.se

Besök Klang Markets nya hemsida byggd i WordPress, av Wasabi Web: klangmarket.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.