ICA Kvantum Vallentuna väljer Wasabi Web

press-ica-vallentuna-wasabiweb-2

I och med att ICA Kvantum Vallentuna stärkt sin digitala position samt utökat catering-sortimentet kan vi nu officiellt meddela att Wasabi Webs produkt WW Catering även används av denna fina butik. Hemsidan är live och går att hitta via Vallentunacatering.se samt på plats i butik. Helhetsuppdraget sträcker sig över minst tre år och involverar tjänster som webbutveckling, SEO, drift, film, texterna på hemsidan samt säkerhet och utbildning.

”Såklart är det väldigt kul att nu även lansera ICA Kvantum Vallentuna efter att ha jobbat framgångsrikt med ICA Kvantum Gränby samt MAXI ICA Stormarknad Nacka. Det är hedrande att jobba med ytterligare en Kvantum-butik som precis som tidigare nämnda butiker genomgår ett generationsskifte och växlar upp sin digitala närvaro. Det känns som ett kvitto på att vi gjort något rätt!”, säger Nils Engvall, delägare och marknadsansvarig på Wasabi Web i ett pressmeddelande.

Efter att ha sett hur framgångsrikt webbyrån i Uppsala jobbat med bland annat MAXI Nacka Stormarknad, samt ICA Kvantum Gränby tog ICA Kvantum i Vallentuna kontakt med Wasabi Web efter rekommendation från handlaren Emil Carlson i Uppsala.

Efter en första workshop med Stf handlaren Ida Lewander, som tillsammans med sin bror Victor Karlsson driver butiken på plats i Vallentuna, gick projektet vidare för produktion strax innan årsskiftet och går nu att besöka.

“Det känns kul att äntligen vara igång och kunna ta ICA Kvantum Vallentunas catering till nästa nivå. Vi vill stå för kvalitativa råvaror och god service samtidigt som vi stärker vår digitala position. Det här skapar enkelhet för våra kunder och samtidigt skapar vi ett effektivare arbetssätt för våra medarbetare.”, säger Ida Lewander, Stf handlare på ICA Kvantum Vallentuna i ett pressmeddelande.

ica-vallentuna-IMG_3028-

Vid delikatessen i butiken i Vallentuna finns skärmen där butiks-kunderna kan beställa catering direkt på skärmen via den nya e-handeln byggd av webbyrån Wasabi Web.

Om ICA Kvantum Vallentuna:
ICA Kvantum Vallentuna är butiken med fokus på färskvaror. Butiken är känd för sitt breda utbud av catering och sin höga kvalitét. Ica Kvantum Vallentuna är butiken för dig som gillar det goda livet men också vill tänka hållbart. Deras filosofi är att alla ska kunna äta gott. Butiken har därför ett brett sortiment med många valmöjligheter, också när det gäller pris. De vill helt enkelt kunna erbjuda mer av det goda!

Besök hemsidan: Vallentunacatering.se

Om Wasabi Web
Wasabi Web AB är en webbyrå i Uppsala som grundades 2012. Byrån har under åren vunnit uppdrag åt varumärken som Apollo, Toshiba, Vattenfall och Philips samt prisats i utmärkelser som DI Gasellföretag (x2) och Årets Unga Företagare i Sverige.

WW Catering är bolagets senaste e-handelssatsning som just nu används av:

___________

Media om projektet:
Dagligvarunytt.se/digital-succe-hos-ica-kvantum-i-granby-catering-2-0

Daglig varunytt ica kvantum gränby wasabi web

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.