MAXI Nacka Stormarknad väljer Wasabi Web - "En ehandelssuccé!"

Ica maxi

I och med att MAXI Nacka Stormarknad stärker sig digitalt i samband med ett generationsskifte är det nu officiellt att Wasabi Web fick uppdraget avseende e-handel för deras cateringverksamhet. Hemsidan är live och går att hitta via maxinackacatering.se samt på plats i butik. Uppdraget sträcker sig över tre år och involverar tjänster som webbutveckling, video, SEO, drift, säkerhet och utbildning.

”Såklart är det väldigt kul att nu även lansera MAXI Nacka Stormarknad som är en av de främsta flaggskepps-butikerna under ICA-varumärket i Sverige. Efter att ha jobbat framgångsrikt med ICA Kvantum Gränby så är det nu kul att jobba med ytterligare en storbutik som också anses som en av de bästa butikerna i Sverige”, säger Nils Engvall i ett pressmeddelande.

Efter att ha sett hur framgångsrikt webbyrån jobbat med bland annat ICA Kvantum Gränby så tog Emma Nilsson Billefors, VD på MAXI Nacka Stormarknad kontakt med Wasabi Web efter att ha läst om projektet i branschtidningen Daglig Varunytt. Efter en första workshop med arbetsgruppen på plats i Nacka gick projektet vidare för produktion strax innan jul och nu är den alltså live.

“Känns verkligen helt rätt att kunna ta nästa steg som saluhall och lyfta Nackas egna catering till nästa nivå men en hemsida som speglar det vi vill stå för; hög kvalitét, matinspiration och kunden i fokus. Den ger oss också möjligheten att lyfta personalen och hantverket bakom vilket känns kanon!” säger Emma Nilsson Billefors, VD/Handlare på Maxi Nacka Stormarknad i en kommentar.

skarmavbild-2022-02-04-kl.-09.43.07-e1644241943213-900x1137

Runt om i butiken i Nacka finns det stora skärmar där butiks-kunderna kan beställa catering direkt på skärmen via den nya e-handelsbutiken byggd av webbyrån Wasabi Web.

Om MAXI Nacka Stormarknad:
MAXI Nacka Stormarknad är en av Sveriges största livsmedelsbutiker som öppnades 2002. Butiken är känd för sitt stora catering-sortiment och höga kvalitet. Maxi Nacka Stormarknad har tidigare vunnit utmärkelser som: Årets Butik, Årets Eko-insats, Årets Fiskavdelning, samt Fernando DI Lucas hederspris.

Butikens mission: “Vi ska ge våra kunder Nackas bästa matupplevelse.”

Besök hemsidan: Maxinackacatering.se

Om Wasabi Web
Wasabi Web AB är en webbyrå i Uppsala som grundades 2012. Byrån har under åren vunnit uppdrag åt varumärken som Apollo, Toshiba, Vattenfall och Philips samt prisats i utmärkelser som DI Gasellföretag (x2) och Årets Unga Företagare i Sverige.

WW Catering är bolagets senaste e-handelssatsning som just nu används av:

Läs mer om produkten här: WW Catering.

Mer information:
Nils Engvall – CEO, Wasabi Web
0703734986 nils@wasabiweb.se

PR-ansvarig: Shanni Levi

___________

Media om projektet:
Dagligvarunytt.se/digital-succe-hos-ica-kvantum-i-granby-catering-2-0

Daglig varunytt ica kvantum gränby wasabi web

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt