Google Ads kampanj - skapar nya höjder för Landings!

Grunden till en framgångsrik webb är att få rätt besökare att landa på rätt och relevant sida, för att nå ut till den tilltänkta målgruppen. Digital marknadsföring och Google Ads spelar en viktig roll i den processen. Genom noggranna mätningar, väldefinierade analyser och kontinuerliga uppföljningar skapas underlag att förbättra besökarekvalitén. Som i långa loppet ökar företagets resultat. Det väletablerade Uppsala-konditoriet Landnings anlitade Wasabi Web för att skapa en Google Ads kampanj för att främja deras webb ytterligare.

landings semlor

Om Landings

Landings grundades 1887 och har sedan dess drivit ett traditionellt konditori med eget bageri i hjärtat av Uppsala. Trots att Landings förutser Uppsalaborna med nybakt fikabröd i alla dess former sju dagar i veckan, är det kvalitén och den goda kundservicen som sätts i första rummet. Landings har nu verkat i staden under nästan 150 år har därmed byggt upp en god varumärkeskännedom. Uppsala-byrån Wasabi Web vann stolt hem uppdraget att göra en enskild kampanj i Google Ads för att utveckla och sprida ordet vidare mot nya höjder.

Tidigare har webbyrån Wasabi Web skapat en webbshop i Shopify till Landnings med en cateringshop online eftersom konditoriet skulle möta upp den digitala utvecklingen. Webbsidans fokus var att tillgodose både privatpersoner och företagskunders efterfrågan på kaffebröd online och detta genererade höga resultat på kort tid.

Google Ads kampanjen

Utmaningen med den nya Google Ads kampanjen var med väldigt liten budget generera tydligt mätbara resultat, både med försäljning och uträknad ROI för tidigare hovleverantören. Landings, som likt många andra i samma bransch haft det lite kämpigt efter pandemin. Kampanjen som startade den 20 maj och pågick till 30 november – under tidsperioden genererades positiva resultat för konditoriet.

All mätbar försäljning gjordes på: Shop.landings.se

  • 29 825 kr total budget
   • 165 st köp
    • 65 552 kr i värde
     • ROI på 119,79%

Google Ads med Wasabi Web

Behöver du eller ditt företag hjälp med Google Ads? Kontakta oss på Wasabi Web för mer information hur vi kan hjälpa dig.

 • Vi ser till att rätt kunder kommer in på rätt landningssidor.
 • Vi ser till att pricka in er faktiska målgrupp.
 • Vi sköter om allt och ni sköter ert företag.
 • Vi är transparenta genom hela arbetsprocessen.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

 • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt