Throwback: filmen om det magiska med programmering för barn och vuxna!

webbutvecklare-förklarar-programmering-för-barn-1024x575

Webbyråns dåvarande utvecklare Johan Palmfjord.

 

Idag är ingen vanlig dag. Idag är det kasta tillbaka-torsdag! Därför gör vi på webbyrån en throwback till inlägget om ”Kodning – en film om programmering”, där Wasabi Webs dåvarande webbutvecklare Johan Palmfjord var med och lyfte fram vikten av programmering för barn och vuxna.

 

Programmering för barn och vuxna är framtiden

Att lära sig kodning kan kännas otroligt främmande för många människor idag. Men faktum är att det är som att lära sig ett språk. Så är du beredd att plugga lite extra på den spanska reseparlören inför sommarens Costa del Sol-resa är du absolut redo för att lära dig programmering. Dessutom gör ju till och med skolelever det nu för tiden. I filmen berättar flera unga kodentusiaster om varför de tycker så mycket om att koda. Webbyråns utvecklare och övriga branschkollegor i filmen går till och med så långt att de menar att kunskap om kodning är nödvändigt för att förstå hur världen fungerar. Programmering är lika viktigt för barn som för vuxna i framtiden, alltså!

Se filmen här.

Behöver ert företag en ny webbplats? Eller ett lyft av er digitala marknadföring? Hör av er till oss på Wasabi Web. Vi är webbyrån i Stockholm och Uppsala som ser till att ni får resultat. 

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt