Wasabi Web presenterar

Voltplan

Voltplan

Kundcase

Voltplan är en av Sveriges ledande företag inom försäljning av laddboxar för elbilar. Företaget riktar sig mot privatpersoner, företag och även brf:er som utgör en del utav kundbasen. Bilbranschens tydliga trend går mot ett ökat antal rena elbilar – Voltplan möter upp marknadens behov och förser elbilägare med laddboxar. För att främja kundupplevelsen fullt ut erbjuder Voltplan alltid de bästa garantierna, snabba ledtider, lösningsorienterad kundtjänst och dessutom automatiskt skatteavdrag utan krångel. 

Utmaning

Under den inledande workshopen med Wasabi Web synliggjordes en del utmaningar. Den nya webbplatsen behöver uppdateras och designas för att optimera kundupplevelsen och få kunden att “känna sig hemma”. Produkten och processen behöver premium-paketeras på ett tydligt och tilltalande sätt för kunden. En önskan var att öka både synligheten från Google och konverteringen, eftersom webben är den främsta försäljningskanalen. Visionen är att bli det självklara valet vid köp av laddboxar!

Voltplan lösning

Wasabi Web såg till att förbättra och förenkla kundresan på Voltplans nya webb, genom att snyggt och tydligt paketera de olika tjänsterna och produkterna som erbjuds. Wasabi Web gjorde en grundlig SEO-analys och putsade till copyn på webben. Genom att också skapa kampanjer i Google Ads skulle synlighet öka, vilket i sin tur skulle generera en ökad konvertering.

Resultat

Tack vare Wasabi Webs insats uppfattas Voltplan numera som en av de främsta aktörerna inom branschen. Webbsidan har förvandlas med hjälp av en ny, snygg, funktionell och framförallt användarvänlig uppbyggnad. Med huvudfokus att främja en hög konverteringsgrad. Men viktigast av allt – Voltplan andas mer premium än någonsin! 

  • Ny webbplats producerad av Wasabi Web
  • Grundlig SEO - analys & effektiv Google Ads kampanj
  • Tydliga resultat

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Voltplan.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.