ScandiNova

ScandiNova

Kundcase

Med sin världsledande position inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer, är ScandiNova definitivt ett av Uppsalas mest spännande teknikföretag. Kunder som CERN, Varian Medical Systems, Cern och MaxIV talar sitt tydliga språk.

Wasabi Web är stolta över att bidra till denna revolutionerande företagsresa i form av ny webb, designuttryck, uppdaterad varumärkesplattform, SEO, berättande copy, video och hosting. Efter att sajten lanserats har vi i rollen som extern marknadsresurs exponerat ScandiNova online genom löpande SEO samt återkommande produktion av content marketing-artiklar och nyhetsbrev.

Utmaning

Under en inledande workshop satte vi ramen för hur presentationen av produkterna skulle se ut och hur berättelsen om företagets avancerade verksamhet skulle gestaltas. Något som vi i efterhand kan konstatera lyckades.

Resultat

I slutändan fick ScandiNova en attraktiv webbplats som andas modernitet och branschrelevans. Användaren kan tack vare den tydligt utstakade UX-resan lätt finna den information man eftersöker. Precis den typen av hemsida som är värdig ett företag som formar framtiden inom sitt fält.

Besök hemsidan: scandinovasystems.com

 

  • Ny varumärkesplattform
  • Produktion av ny hemsida i WordPress
  • Löpande digital marknadsföring – SEO, Content Marketing, Nyhetsbrev
  • Produktion av video
  • Produktion av texter
  • SEO-analys
  • Hosting

10,4 %

Ökning av antalet unika sidvisningar första halvåret 2020 i jämförelse med samma period 2019.

10,6 %

Minskad avisningsfrekvens under Q1 2020 kontra Q1 2019

21,92 %

Gen. sessionslängd har ökat Q1 2020 VS Q1 2019

Intresserad?

Gå i ScandiNovas fotspår – klicka på knappen för en ny varumärkesplattform, modern hemsida i WordPress, digital marknadsföring och säker drift.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.