Wasabi Web presenterar

Mielindgruppen

Mielindgruppen

Kundcase

Mielindgruppen är ett koncernbolag som driver flera helägda frisörsalonger och har god erfarenhet av att utveckla team och medarbetare. De investerar i företag för att de ska växa och utvecklas, både i verksamheten och i ett aktivt medarbetarskap. De fyra Uppsala-salongerna Choices, FRANS Hår och Stil, BOSSES Hår och Styling samt Barber and Babes är de som ingår i Mielindgruppen. 

Utmaning

Den största nöten att knäcka vad gällde nya webben var att hitta ett grafiskt formspråk för koncernen Mielindguppen. Det skulle kännas både enhetligt och representativt, samtidigt som det behövde fungera som ett designmässigt paraply för alla salonger och deras olika inriktningar. Dessutom ville Mielindgruppen även ha möjlighet att använda sajten som en portal för potentiella medarbetare att skicka in spontanansökningar till samtliga salonger. 

Lösning Mielindgruppen

Under 2022 vann Uppsala-byrån Wasabi Web uppdraget för att skapa en samlad kampanj i Google Ads för koncernen Mielindgruppens frisörsalonger i Uppsala. Kampanjen pågick under en månad, under tidsperioden publicerade Wasabi Web effektiva Google-annonser till salongernas hemsidor.

Resultat

Tack vare ett tätt samarbete med Mielindgruppen och ett kreativt tänkande skapades en okonstlad one page-hemsida, med både ett grafiskt och textmässigt uttryckssätt som uppfyllde koncernens alla önskningar. Det visuella är enkelt och övergripande samtidigt som det ger en tydlig bild av företagen i koncernen. Med hjälp av den nya copyn kan de nu äntligen även presentera sig på ett tydligt sätt för potentiella intressenter, på en attraktiv och intresseväckande digital plattform. Dessutom kan arbetssökande enkelt skicka in en ansökan på sajtens formulär. Resultaten för Google Ads annonser talar för sig själv, med ett totalt spenderade av Mielindgruppen på 19 400 kr i annonsbudget, insatsens resultat landade på värdet 1.551 120 kr och trafiken har pekats och genererat försäljning på deras webbplatser.

Besök gärna Mielindgruppens webbplatser som Wasabi Web producerat:

  • Effektiv Google-Ads kampanj
  • Grafiskt manér
  • WW Platform-hemsida i WordPress

+8 994

Klick på boka-knappen

1.551 120 kr

Kampanj värde

+7 995%

ROI

unnamed
"Äntligen har vi i Mielindgruppen fått till en övergripande helhetslösning lösning för alla våra bolag. Att få en tydlig linje i vårt sätt att arbeta digitalt, större möjligheter till statistik och mätetal är ovärdeligt. "
Matilda Mielind
Grundare Mielindgruppen

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Mielindgruppen.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt