Wasabi Web presenterar

Mielindgruppen

Mielindgruppen

Kundcase

Mielindgruppen är ett koncernbolag som driver flera helägda frisörsalonger och har god erfarenhet av att utveckla team och medarbetare. De investerar i företag för att de ska växa och utvecklas, både i verksamheten och i ett aktivt medarbetarskap. De fyra Uppsala-salongerna Choices, FRANS Hår och Stil, BOSSES Hår och Styling samt Barber and Babes är de som ingår i Mielindgruppen. 

Utmaning

Utmaningen var med väldigt liten budget generera tydliga och mätbara resultat med försäljning och uträknad ROI för koncernens respektive enheter, som likt många andra i samma bransch haft det lite kämpigt efter pandemin. 

Lösning Mielindgruppen

Under 2022 vann Uppsala-byrån Wasabi Web uppdraget för att skapa en samlad kampanj i Google Ads för koncernen Mielindgruppens frisörsalonger i Uppsala. Kampanjen pågick under en månad, under tidsperioden publicerade Wasabi Web effektiva Google-annonser till salongernas hemsidor.

Resultat

Resultatet talar för sig själv, med ett totalt spenderade av Mielindgruppen på 19 400 kr i annonsbudget, detta genererande 8 994 antal klick på boka-knappen. Insatsens resultat landade på värdet 1.551 120 kr och ROI på 7 995 %, trafiken har pekats och genererat försäljning på deras webbplatser.

Besök gärna Mielindgruppens webbplatser som Wasabi Web producerat:

  • Effektiv Google-Ads kampanj
  • Hög konvertering
  • ROI 7 995 %

+8 994

Klick på boka-knappen

1.551 120 kr

Kampanj värde

+7 995%

ROI

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Mielindgruppen.

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt