Wasabi Web presenterar

Merge

Merge

Kundcase

Merge är en nytänkande och teknologi-driven investmentbank som specialiserar sig på företagstransaktioner inom Norden. Med deras djupgående förståelse för den nordiska marknaden säkerställer de det bästa möjliga utfallet för deras kunder.

Merges framgång bygger på en kombination av innovativt tänkande, avancerad teknik och ett engagerat team som alltid sätter kundens behov i centrum. De använder de senaste digitala verktygen och analysmetoderna för att ge deras kunder en tydlig fördel i alla skeden av en transaktion, från initial analys och värdering till genomförande och avslut.

Utmaning

Några av utmaningarna som definierades under Wasabi Webs workshop hur vi med ny webb och grafisk profil kan omdefiniera synen på denna bransch då den ofta framställs som traditionell och fyrkantig. Något som vidare kan vara utmanande är att många potentiella kunder kan sakna kompetens om detta område, Därav är det extra viktigt att vara tillmötesgåendet, främja trygghet för kunden och vidare betona att Merge förstår affären och hjälper kunden på bästa möjliga sätt.

Lösning

Wasabi Web fick förtroendet att producera en ny varumärkesplattform, webb i WordPress, SEO-analys samt fortsatt drift och support.

Resultat

Slutresultatet blev Merge  – en modern, snabbladdad och lättnavigerad webbplats med ny grafisk design och smarta funktioner.

Se den grafiska profilen för Merge här.

  • Helt ny grafisk profil & logotyp
  • Drift & Support
  • SEO & Copy
  • Webb

Intresserad?

Gå i Merge:s fotspår – klicka på knappen för att beställa en ny varumärkesplattform och modern hemsida i WordPress.

87b9251-e1716542167395
Vi bad Wasabi Web att hjälpa oss med vår hemsida och varumärkesprofil, och vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet. Nils och hans team har gjort ett fantastiskt jobb. De var extremt strukturerade och professionella genom hela processen, vilket gjorde samarbetet smidigt och effektivt. Vi uppskattade särskilt deras lyhördhet för våra behov och önskemål samt deras förmåga att omsätta våra idéer till en stilren och funktionell webbplats. Vi rekommenderar varmt Wasabi Web till alla som söker högkvalitativ webbutveckling och varumärkesstrategi.
David Hammarström
Advising Nordic companies on M&A transactions - Merge

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt