Kommunalteknik

Skandinavisk Kommunalteknik

Kundcase

Skandinavisk Kommunalteknik är Sveriges ledande förmedlare av avloppssystem. Under 2019 kontaktade SKT webbyrån för en ny varumärkesplattform, hemsida i WordPress, SEO, Google Ads och löpande support då Wasabi Web framgångsrikt levererat detta åt systerbolaget FANN tidigare.

Utmaning

Förutom att vi gör det tydligare vad som gjorde Kommunalteknik annorlunda, var det även en utmaning att modernisera varumärket utan att det tappade sitt DNA, då företaget varit aktivt och ledande i över 40 år.

Resultat

Genom en ny attraktiv grafisk profil, UX-inriktad design och slagkraftig copy tog Wasabi Web fram en webb som gav Kommunalteknik en solidare identitet som företag. För att ge webben ytterligare lyskraft producerades video, vilken ger användaren fördjupad förståelse om bolagets verksamhet. Sajtens texter SEO-optimerades för att säkerställa att hemsidan klättrar på de sökord som målgruppen verkligen Googlar efter.

Efter lanseringen har Wasabi Web skött drift och hosting av sajten, samt gjort återkommande marketing-åtgärder i form av content markting-artiklar, Adwords-annonsering och löpande SEO-åtgärder.

Besök hemsidan: Kommunalteknik.se
Se varumärkesplattformen: SKT 2.0

  • Produktion av nya WW Platform-hemsida i WordPress
  • Produktion av sökordsoptimerade texter
  • Löpande digital marknadsföring
  • Produktion av video

4

Antal decennier.

600.000

Antal installationer.

Intresserad?

Tycker du också om Kommunaltekniks nya webbplats? Då hoppas vi att du hör av dig!

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt