Wasabi Web presenterar

Klang Kitchen

Klang Kitchen

Kundcase

Klang Kitchen erbjuder casual fast food i olika former och är en del av Klang men är något mindre till ytan än Klangs Market-restauranger. Klang Kitchen ligger vid Vaksala torg i Uppsala och strävar efter att vara Uppsalas närmaste restaurang. Oavsett om du föredrar lyxig take away eller befinner dig någon annanstans ska de ha möjligheten att leverera fantastisk mat precis när och var du vill. 

Wasabi Web vann uppdraget för att skapa en webbsida med nytt innehåll och kampanj för Klang kitchen i Google Ads under 2022!

Utmaning

Utmaningen för Wasabi Web med kampanjen i Google Ads var med väldigt liten budget möjliggöra tydliga och mätbara resultat för försäljning och uträknad ROI för Klang kitchen, som likt många andra i samma bransch haft det lite kämpigt efter pandemin. 

Klang Kitchen lösning

Kampanjen pågick under en månad, under den tidsperioden publicerade Wasabi Web Google Ads annonser in till Klangkitchen.se syftet var främst öka bokningsförfrågningar för catering och online-beställningar. Wasabi webs uppdrag innefattade även publicering av en ny morden webbsida, SEO-optimering och framtagning av bannervideo samt fotoinnehåll till den nya webben.  

Resultat

Tack vare den nya webbsidan som publicerades, Google Ads kampanjen och SEO-optimeringen nådde Klang Kitchen fina resultat. Budgeten för kampanjen för Google Ads uppgick till totalt 17 934 kr och genererade intäkter till Klang Kitchen på 884 620 kr, ökningen som Wasabi Web möjliggjorde visar på ett tydligt och högt resultat för ROI på hela 4 930%. 

  • Effektiv Google Ads kampanj
  • Lockande webb med personlig bannerfilm
  • Tydliga resultat

4 930%

ROI

15

Telefonsamtal

2500

Nedladdningar

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Klang Kitchen.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt