GoAdventure

GO Adventure

Kundcase

GO Adventure är ett aktivitets- och eventbolag i Uppsala som erbjuder en rad aktiviteter för såväl kollegorna och vännerna som kärleksparet och familjen. Genom sina specialframtagna upplevelser, bl.a. på Uppsala Slotts tak, får de människor att utvecklas och bygga starka relationer med varandra, samtidigt som de har riktigt roligt tillsammans.

Utmaning

De viktigaste förbättringspunkterna som den nya webben skulle åtgärda identifierade GO Adventure tillsammans med oss på webbyrån under en kreativ workshop. Det konstaterades att kunderna kan vara rädda för att denna typ av aktiviteter kan vara dyra, alltför krävande eller inte tillräckligt underhållande för att glädja alla medarbetare, kompisar eller familjemedlemmar. Dessutom skulle den nyproducerade webben naturligtvis vara säker för besökarna, locka till bokning och paketera de olika aktiviteterna till passande paketupplevelser.

Resultat

Sagt och gjort. Den nyproducerade webben i WordPress bemötte utmaningarna genom att förmedla att aktiviteterna inte kostar skjortan och dessutom ger mervärde, paketerade aktiviteterna på ett snyggt och lättillgängligt sätt samt lyfte fram att GO Adventure fixar allt: från skjuts till och från aktiviteten till fika och mat om så önskas. Dessutom såg Wasabi Web till att webben fylldes med inspirerande videoklipp och citat från flera av GO Adventures nöjda kunder. Bonusen? Att sajten nu rankar på flera sökord och har lägre avvisningsfrekvens än den förra – helt i enlighet med Wasabi Webs ROI-tänk.

Besök hemsidan: GO Adventure

  • Produktion av ny hemsida i WordPress
  • Säker drift med SSL-certifikat
  • Video

44%

Lägre avvisningsfrekvens sedan lansering,
jämfört med föregående år.

10,45 %

Ökning av slutförda köp sedan lansering,
jämfört med föregående år.

225

Antal sökord som sajten rankar på totalt.

Intresserad?

Behöver ert företag också en snygg och välpaketerad hemsida? Välkomna att höra av er till oss, så kommer vi igång med ert projekt!

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.