Wasabi Web presenterar

Gazella

Gazella

Kundcase

Gazella är experter på interimslösningar och rekrytering inom ekonomi. Med innovativa och engagerade teammedlemmar samarbetar personalen i mindre grupper som är specialiserade på olika befattningar. Varje team inkluderar erfarna rekryteringskonsulter, HR-specialister och individer med gedigen praktisk erfarenhet inom ekonomi. Denna breda kompetens ger rekryteringsbolaget en djup förståelse för olika roller och nivåer inom ekonomifältet och en inriktad rekryteringsprocess utöver det vanliga.

Utmaningar

Under den inledande workshopen med Gazella identifierades flera utmaningar som företaget stod inför. Det var tydligt att den nya webbplatsen skulle vara representativ för Gazellas nya satsning och den bild de ville förmedla framöver, och därmed fungera som ansiktet utåt för hela bolaget. Det var också av stor vikt att tydligt kommunicera alla affärsområden och utforma webbplatsen som ett säljverktyg samt en kunskapsbank för besökarna. En annan viktig aspekt var att säkerställa att jobbannonserna matchar användarnas sökord för att säkerställa relevansen i annonseringen. Utmaningen låg helt enkelt i att skapa en grund för ett effektivt samarbete mellan rekryteringsprocessen och webbplatsens innehåll.

Gazella

Lösning

Wasabi Web utvecklade en helhetslösning för Gazella baserad på de behov som identifierades under workshopen. För att säkerställa att lösningen uppfyllde dessa behov var det av yttersta vikt att skapa rätt förutsättningar från början. En grundlig SEO-analys användes för att forma webbplatsens struktur och identifiera relevanta sökord för varje undersida, vilket resulterade i organisk synlighet på Google. För att ytterligare förstärka synligheten kompletterades arbetet med en ny strategi för Google Ads, vilket effektivt ökade bolagets leads genom betalda annonser. Samtidigt fick den designen en uppfräschning, vilket resulterade i en webbplats som stolt speglar Gazellas framgångar inom rekryteringsbranschen.

Resultat

Resultatet går verkligen hand i hand med visionen för projektet. Den nya webben har tagit Gazella till nya nivåer tack vare den digitala resan som varumärket gjort. Wasabi Web har lyckats optimerat och förbättrat många delar som tidigare saknats, vilket kommer leda bolaget till nya framgångar.

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Gazella.

Soraya H. Contreras - Chief Marketing Officer Gazella - Kund Wasabi Web
När vi önskade utveckla en ny hemsida för Gazella så var det viktigt med en partner som har en helhetslösning med alltifrån utvecklare, SEO-experter och digitala marknadsföringsspecialister. Wasabi Web har varit en stöttande och handledande partner, som levererade en GRYM hemsida, där samarbetet varit givande och roligt hela vägen!
Soraya H. Contreras
Chief Marketing Officer – Gazella AB

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.