Wasabi Web presenterar

Fusion

Fusion

Kundcase

Fusion är en salong i Uppsala som strävar efter att skapa en omsorgsfull och professionell atmosfär där alla kunder får en fullständig upplevelse, med skickliga frisörer och barberare i spetsen. Salongen bjuder in till en härlig oas där kunderna kan koppla av och njuta av den önskade behandlingen. Namnet Fusion har sitt ursprung i historien om hur två tidigare frisersalonger slogs samman till en. Genom sammanslagningen kan salongen numera erbjuda fler frisörer på mindre yta. Vilket ökar tillgängligheten på expertis under samma tak som resulterar i förbättrad service till alla kunder.

Utmaning

Utmaningen till projektet var att skapa en ny webb som ger en ny känsla av två olika typer av salonger som tidigare hade två separata webbplatser. Nu skulle en sammanslagning göras, vilket då kräver en sammanslagning av en samlad webb. Den nya webben skulle dessutom fyllas med nytt innehåll och bilder som speglar salongen och nysatsningen.

Fusion

Lösning

Wasabi Web tog fram en helt ny webbplats som fick sammanslagningen att bli till verklighet även i den digitala världen. En ny webbplats som inte bara var visuellt tilltalande, utan även har funktioner som underlättar för besökarna. Speciellt en specifik bokningsfunktion som gör det möjligt att boka in den behandling som önskas på ett smidigt sätt i din kalender. Webbplatsen är byggd i Wasabi Webs stolthet – WW platform, som gör det enkelt för Fusion att hantera webben på egen hand i framtiden.

Resultat

Du är välkommen att besöka den nya webbplatsen för att se det imponerande resultatet.

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt