Fragbite – OneBlade CUP

Fragbite – OneBlade CUP

Kundcase

Fragbite är Sveriges största hemsida för e-sport och ett legendariskt onlinehäng för gamers. Därför var det en stor ära när Wasabi Web fick bidra med sin webbexpertis i samband med att 2020 års upplaga av Fragbites FIFA 20-turnering OneBlade CUP skulle paketeras. Turneringen är den största av sitt slag med en prisvinst på 2 500 € där deltagare från hela världen medverkar digitalt.

Utmaning

OneBlade CUP DACH är en prestigefylld FIFA 20-turnering som är sponsrad av Phillips och anordnas i Tyskland, Österrike och Schweiz. Fragbite valde Wasabi Webs WW Platform-produkt när en ny webb för turneringen skulle tas fram. Webbplatsen skulle på attraktivt sätt presentera turneringen, visa hur man anmäler sig och livestreama matcherna via Twitch.

Resultat

Klickar du på länken nedan möts du av en imponerande webbplats som tänder spelglädjen! Videobannern väcker användarens intresse att utforska sajten vidare, steg-för-steg-modulen ger en tydlig överblick över turneringens olika faser och man kan med lätthet följa pågående matcher i den inbäddade videomodulen.

”Vi valde Wasabi Web då de levererar på flexibilitet, snabbhet samt har hög kompetens inom webb. Vi är mycket nöjda med det arbete Wasabi har gjort för andra och ser fram emot fortsatt samarbete i detta och kommande projekt”, säger Daniel Perraux, VD på Fragbite.

Besök hemsidan: onebladecup.com

  • WW Platform – produktion av ny webbplats i WordPress
  • Workshop
  • Strategi
  • WW Hosting

2275

Antalet användare under turneringen, juli-aug 2020.

9630

Sidvisningar under turneringen, juli-aug 2020.

2,26

Genomsnittliga antalet sidor per session under turneringen, juli-aug 2020.

Intresserad?

Klicka nedan för att få kontakt med webbyrån om motsvarande webbproduktion!

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.