Wasabi Web presenterar

Flyttbolaget

Flyttbolaget

Kundcase

Flyttbolaget är en av Stockholms främsta flyttfirmor. Familjeföretaget grundades 1980 och har sedan dess expanderat till en av de ledande lokala företagen inom flyttservice. Flyttbolaget utför tjänster som exempelvis kostnadsfria besiktningar för bohag eller kontor, packhjälp, flyttstäd och olika typer av säkra transporter. Flyttbolaget sätter kvalitén först i alla lägen och det genomsyrar allt arbete i alla led.    

Utmaning

På den inledande workshopen med Wasabi Web synliggjordes en del utmaningar. Främst behöver den nya webben tydligt lyfta vilka Flyttbolaget är och varför de är det självklara valet inom Stockholmsområdet. Genomgående är företaget i behov av nytt och fräscht content för att spegla den önskade positioneringen. För att öka effekten maximalt av insatsen behöver synligheten och trafiken öka – för att driva in fler kundförfrågningar.

Flyttbolaget lösning

Wasabi Web producerade en ny tilltalande webbplats i deras WordPress produkt till Flyttbolaget. En grundlig SEO-analys och optimering av sidorna utfördes för att optimera synligheten. Google Ads annonser användes speciellt riktade inom Stockholm – för den lokala flyttfirman. För att skapa ett starkt första intryck på webben producerades en videobanner som visuellt visar vilka Flyttbolaget är och vad de gör. En av de sista punkterna för att knyta ihop säcken i uppdraget var att låta driften skötas av Wasabi Web. 

Resultat

Tack vare Wasabi Webs insats har nu webbplats lanseras som andas Flyttbolaget 2.0. Resultaten tar en tydlig riktning uppåt för både synligheten på Google och ökade kundförfrågningar. Webbens nya content lyfter bland annat företagets styrkor, utmärkelser, omdömen och viktiga nyckeltal – positioneringen tar nya höjder!

  • Ny webbplats producerad av Wasabi Web
  • Videobanner och nytt content
  • SEO-resultat
Wasabi Web är ett kanonföretag att ha att göra med! Dom är tillmötesgående och lyssnar på dina behov och har en bred kunskap inom flera områden. Vi är väldigt glada över att få jobba med dom och ser fram emot ett långsiktigt samarbete.
Sebastian Kvarnstrlm
VD och Grundare

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Flyttbolaget.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt