FANN

FANN

Kundcase

FANN är experter på det du helst glömmer – ditt avlopp. Med ett tydligt fokus på miljö och funktion har man under 30 års tid erbjudit marknadens ledande avloppssystem, anpassade för alla typer av fastigheter.

FANN förfogar över ett marknadsledande produktutbud, men behövde ett digitalt lyft för att presentera sitt erbjudande. Wasabi Web fick uppdraget att ta ett helhetsgrepp för både webb och digital marknadsföring.

Utmaning

I en inledande workshop med Wasabi Web kartlades företagets främsta utmaningar och förbättringsområden. En av slutsatserna var att företaget behövde en ny varumärkesplattform som speglade produkterna och att man är ett miljöteknikföretag. Fortsatt skulle erbjudandet paketeras i en modern webb som tydligt lotsar användaren till sitt nya avlopp. Webbplatsen ska även hittas via Google, vilket kräver löpande SEO-åtgärder och contentproduktion även efter lansering.

Resultat

Genom en ny attraktiv grafisk profil, UX-inriktad design och slagkraftig copy tog Wasabi Web fram en webb som gav FANN en solidare identitet som företag. För att ge webben ytterligare lyskraft producerades video och även podcasten Avloppspodden som ger användaren fördjupad förståelse. Sajtens texter SEO-optimerades för att säkerställa att webbplatsen rankar de sökord som målgruppen verkligen söker på.

Efter lanseringen har Wasabi Web skött drift och hosting av sajten, samt gjort återkommande marketing-åtgärder i form av content markting-artiklar, Adwords-annonsering och löpande SEO-åtgärder.

Besök hemsidan: fann.se

  • Produktion av nya WW Platform-hemsida i WordPress
  • Ny varumärkesplattform
  • Produktion av video
  • Produktion av podcast
  • Produktion av sökordsoptimerad copy
  • SEO-analys
  • Löpande digital marknadsföring: content marketing, Adwords & SEO
  • WW Secure Hosting

19%

Ökning av unika sidvisningar under Q1 2020 kontra Q1 2019.

29%

Ökning av sidvisningar Q2 2020 kontra Q2 2019.

15%

Antalet ökade konverteringar genom Adwords-annonsering under Q2 jämfört med Q1 2020

Intresserad?

Vill ni gå i FANN:s fotspår? Hör av er till oss!

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt