Wasabi Web presenterar

ByggVesta

ByggVesta

Kundcase

ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder. De förvaltar idag omkring 4 000 bostäder på attraktiva adresser i svenska storstäder, som främst består av studentbostäder och hyresrätter. Med visionen att skapa inkluderande och trygga bostadsområden där människor kan skapa sitt hem. Det ska vara enkelt att leva hållbart och känna gemenskap, oavsett behov och livssituation. ByggVesta utvecklar löpande boende för ett hållbart samhälle och förvaltar sedan det som byggs upp.

Webbyrån Wasabi Web vann hem rollen som uppdragsgivare för ByggVestas webbplats! 

Utmaning

Några av utmaningarna som synliggjordes under workshopen med Wasabi Web var att skapa en ny välfungerande webbplats, som är anpassad både för hyresgäster och övriga målgrupper. Webbplatsen ska vara modern och lättillgänglig, samt fungera för alla typer av enheter. En viktig punkt var även att lyfta fram en känsla av värme i både bildspråk och grafik för att spegla ByggVestas vision.

ByggVesta lösning

För att generera fler besökare och möta ByggVestas olika målgruppers behov har Wasabi Web nu publicerat en ny modern Webbplats. Webben fyller alla de funktioner som efterfrågades och har även genomgående fångat upp den önskade känslan av värme.  

Resultat

Wasabi Webs insats för ByggVesta gav en fin utveckling på de förväntningar som framgick i början av processen. Resultaten talar för sig själva – välkommen att ta en titt på ByggVestas nya moderna webbplats som attraherar till en plats för att skapa sitt hem.

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som ByggVesta .

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.