Nytt tillskott till WW Catering - ICA Citybutikerna

Wasabi Webs e-handels tjänst WW Catering har nu ännu en gång fått tillskott av nya matvarubutiker till konceptet. Den här gången är det ICA Citybutikerna i Borås som valt att använda tjänsten till deras cateringverksamhet. Butikerna satsar nu på den digitala närvaron för att inta en ny positionering och samtidigt underlätta för både personalen och kunderna, via en ny effektiv cateringlösning.  

”Det är givetvis extremt uppskattat att få in ännu fler ICA butiker till WW Catering. Tidigare har de flesta ICA butikerna geografiskt sätt varit i närheten av Uppsala- och Stockholmsregionen, men nu tar vi oss återigen till andra delar av landet. Nyligen har vi även tagit in Maxi Stormarknad Visby som vår kund. Vilket tar oss närmare målet att få en mer nationell spridning av vår unika cateringtjänst”, säger Nils Engvall, CEO och grundare av Wasabi Web.

ICA Citybutikerna är fördelade mellan fyra olika butiker som är placerade runt Borås, dessa butiker ligger i köpcentrumet Knalleland, i centrum, i Brämhult och i Fristad. Butikerna delar de generösa öppettider som är varje dag mellan 7-23 varje och även prissättningen. Det kan skilja något i sortimentet, på grund av butikernas olika storlekar, men så långt det är möjligt är sortimentet detsamma. Varje dag levereras egenproducerade varor i form av färskt bröd, luncher och konditorivaror mellan butikerna från butiken där produktionen sker. Dessa varor är en del av det breda sortimentet för cateringverksamheten som erbjuds.

Uppdraget från Wasabi Web bestod av:
Film & Foto, AI-genererade bilder, SEO, E-handel i Shopify, samt Drift och support.

Besök webben för de 5 olika butikerna här CityButikernaCatering.se

WW Catering är den ultimata lösningen för butiker som vill ta sin cateringverksamhet till nästa nivå. Tack vare e-handelslösningen stärks inte bara den digitala närvaron, utan ger dessutom ett bra stöd för inköpsplanering och effektiv hantering av varor. Tjänsten ger även en unik möjlighet till uppföljning av försäljning samt konsumtion av råvaror och beräknad leveranstid. Ur kundens perspektiv skapas en tydlig översikt av sortimentet och användarresa är lättnavigerad från startsidan fram till slutförd beställning.

GULD M 2023 - WASABI WEB AB GRUPPBILD

Webbyrån Wasabi Web:
Wasabi Web är en prisbelönad webbyrå i Uppsala. Sedan start har Wasabi Web gjort en resa från ett litet kontor i en nedgången källarlokal, till en full personalstyrka med kontor i Uppsalas Gamla Riksbankshus. Webbyrån är instiftare till #GeTillbaka som är ett välkänt välgörenhetsprojekt där över 500.000 kr har delats ut runt hela Sverige för att lyfta unga förebilder.

Vill ni också uppdatera er cateringverksamhet till nästa nivå?
Kontakta oss på info@wasabiweb.se så berättar vi mer!

För mer information om projektet:
Nils Engvall, CEO Wasabi Web.
0703 73 49 86
nils@wasabiweb.se

WW Catering:
Läs mer om produkten här!

Urval av WW Catering-kunder:

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt