WooCommerce - mer än bara e-handel

  • E-handel
  • Lästid: 3 minuter

Det existerar idag flertalet populära e-handelsplattformar på marknaden för den som söker lönsamhet online. En av dessa, som vi jobbar regelbundet med på Wasabi Web, är WooCommerce. Faktum är att WooCommerce har snabbt vuxit till att bli en av de mest populära e-handelsplattformarna i världen sedan lanseringen 2011. 

Trots att WooCommerce i grunden är en gratistjänst, så ska du inte för den delen tro att det inte skulle vara ett tillräckligt kraftfullt alternativ för att driva din e-handel via. Med ett smidigt användargränssnitt så kan du enkelt redigera dina produkter, lägga till nya och skapa erbjudanden för dina kunder, inom loppet av några minuter. Med integrationer mot stora betallösningar såsom Klarna och PayPal så kan både du och dina kunder känna fullständig trygghet när de handlar online i ditt företags webbshop.

WooCommerce erbjuder mer än bara en klassisk e-handelslösning. Du kan enkelt integrera sidor, blogginlägg och liknande på din hemsida. Din webbsida och e-handel kan med andra ord med enkla medel få den personlig touch och framtoning som du vill förmedla.

Fyra anledningar enligt mig att använda WooCommerce för din e-handel:

– Enkel administration
Du kan på ett enkelt sätt logga in och hantera dina produkter och ordrar i WooCommerce. Använder du även WordPress för din hemsida så kommer du snabbt att känna igen dig.

– Kontroll över dina kunder och ordrar
På endast några fåtal klick presenterar du en översikt av dina inkomna ordrar, information om vem som har beställt och var du ska skicka varorna.

-Flexibelt
WooCommerce har en uppsjö av tillägg som går att samköra, allt från utskrift av packsedlar till integration mot företag som sköter frakt. Du kan alltså skräddarsy din e-handel mot dina befintliga avtal!

-Effektiv lageröverblick
Du kan via ett enkelt gränssnitt gå in och se vilka produkter som säljer bäst, vilka produkter du har lågt av i lager av och liknande. Detta underlättar för dig och ditt företag att alltid kunna erbjuda ett välfyllt lager och aldrig riskera att utan föraning stå utan produktutbud.

Om vi sedan lägger till vår expertis hos Wasabi Web när det kommer till konvertering av säljande e-handel, utveckling av specifika önskemål för just ditt företag och ett brett kunnande när det kommer till att marknadsföra ditt företags hemsida via exempelvis Adwords och sociala medier så får du en oslagbar kombo som kommer få din försäljning att öka dramatiskt!

Läs mer om webbyråns framtagning av e-handel här.

Blogginlägg skrivet av: Kenny Rönnbäck – Back-end utvecklare, Wasabi Web

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt