Webbyrån representerade när YEoS årliga kongress för unga entreprenörer hölls

  • Nyhet
  • Lästid: 2 minuter
Yeos-unga-foretagare-Wasabi-Web-Svt

Under helgen som gick arrangerades Young Entrepreneurs of Sweden årliga kongress för landets hetaste unga företagare. Närmare 100 entreprenörer under 30 år samlades i Eskilstuna för att inspireras och utbyta erfarenheter med varandra. I egenskap av styrelselemedlem fanns även Wasabi Webs ägare Nils Engvall och Andreas på plats. 

Workshops, inspirationsföreläsningar, feedbackforum och galamiddag var några av de aktiviteter som lockade unga företagare till Sundyholms slott. Eventet är en av de värdeskapande sammankomster som YEoS, ett nätverk för ett antal utvalda unga företagare, arrangerar för nionde året i rad för att stötta unga företagares utveckling. Årets kongress ramades in av temat ”Business in growth” – det vill säga fokus på hur man skapar tillväxt som företagare och varumärkesspridning.

– Jag tror att det här betyder en hel del för Eskilstuna. Vi är hundra personer här och nätverket tillsammans omsätter en och en halv miljard kronor och har över 2.500 anställda. Det ska bli riktigt kul att få visa upp för alla vad staden har att erbjuda, säger Dan Lainio, medgrundare av Qleano till Svt Nyheter Sörmland.

Nätverket kan skylta med guldpartners som SEB och Grant Thornton.

Läs gärna hela Svt:s rapportering, inklusive ett kortare videoreportage från kongressen och besök yeos.se för ytterligare information om nätverket.

Blogginlägg skrivet av: Pär Brolin – Copywriter, Wasabi Web

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt