Webbyrå Stockholm – Wasabi Web

Webbyrå Stockholm – Wasabi Web

På Wasabi Web låter vi dig fokusera på vad du är bra på. Vi är en digital webbyrå som ligger i Uppsala men har samtidigt många kunder i Stockholm, Gävle, Enköping och Västerås.

Vi är en prisbelönad webbyrå i Stockholm och vårt fokus är att hjälpa kunder utvecklas genom förstklassig webbproduktion och digital marknadsföring. Vi har skräddarsydda lösningar för varje typ av kund där målsättningen är att öka organisationens intäkter. Vårt team är skickligt och arbetar huvudsakligen med den senaste tekniken, som i sin tur hjälper våra kunder nå framgång. Vårt mål är alltid att öka antalet konverteringar och vi har samlat på oss erfarenhet från alla typer av organisationer och företag. Om ni värdesätter design, SEO-optimerade webbplatser och snabbfotad service är vi något för er. Låt oss bli din digitala helhetsleverantör – så kan du helhjärtat fokusera på kärnverksamheten!

Digitala helhetslösningar

vad är en webbyrå, webbyrå pris, webbyrå sverige stockholm

Vi är med dig från början till slut. Som en av de bästa webbyråerna i Stockholm och Uppsala har vi visat hur vi kan ge dig den tryggheten du behöver. Att sätta upp en webshop eller e-handel är ofta ett tidskrävande, dyrt och krångligt projekt. Där kan vi hjälpa till och implementera lösningar som underlättar och påskyndar arbetet. När det gäller webbshoppar lutar vi oss mot en färdig e-handelsplattform som är expertbyggd för att alla ska kunna driva en webshop smidigt och enkelt.

Säljande hemsida från en webbyrå i Stockholm

Vi kan hjälpa er att öka intäkterna via webben och sedan utveckla webb och design utefter de mål vi gemensamt satt upp. Identifierade mål relateras sedan mot er målgrupps sökbeteende för att optimera resultatet. En snabb, bra kodad och responsiv hemsida har grundpelarna för att resultera i en utmärkt SEO-ranking. Vår utgångspunkt för arbetet är alltid i första hand resultat, och vi anpassar oss konstant efter att leverera en produkt som kan reflektera era unika målsättningar. Efter att ha övervägt vad era mål är kan vi hjälpa er utforma en lösning som är överlägsen och prisvärd.

Med professionell webbutveckling ökar vi resultaten i form av försäljning eller övriga verksamhetsmål för företag och organisationer genom att vara noggranna med vår arbetsprocess. Det är viktigt för oss att arbeta smart och ta fram exakt rätt åtgärder för varje enskild kund. Kunder som är nöjda och når sina mål leder till välutvecklade och framgångsrika relationer. Vi är uppmärksamma och vill förstå er affär på djupet, ställer nyfikna frågor och lyssnar vaksamt.

Vi matchar med KPI:er med era målsättningar och jobbar med en anpassad webblösning justerad mot er kärnmålgrupp. Självklart sköter vi uppföljning med trafikmätning, analys samt att vi följer resultaten post-launch för att få en så noggrann bild som möjligt.

Vass digital marknadsföring

Vad innebär Schrems II-domen för Google Analytics och din webbanalys? webbyrå stockholm

Här på Wasabi Web, en webbyrå i Stockholm och Uppsala, har vi en stark drivkraft att bygga sajter genomsyrat med affärsmål som vi kan följa upp och mäta efter lansering. Affärsmål som bl.a. uppfylls genom smart digital marknadsföring.

När webb eller e-handel är färdiga är bara halva arbetet klart. En bra marknadsföringskampanj behövs också för att uppmärksamma den nya produkten och driva trafik. Något som garanterar ett bättre resultat efter lanseringen. Denna fas är extra viktig för att visa upp det arbete vi har levererat och uppfylla den fulla potential som vår produkt ger.

Detta innebär en beprövad process bestående av en detaljerad SEO-analys i kombination med Google Ads, annonsering på sociala medier, AB-tester, konvertiongsopimering, användartester samt andra effektiva verktyg. Vår marknadsföringsverktygslåda är omfattande och fylld med erfarenhet som gör det möjligt att skapa de optimala förutsättningarna för en konverterande webbsida.

I vår verktygslåda återfinns även copywriting. Genom produktion av SEO-optimerat content skapar vi innehåll för sajten som både sätter tonen för ert erbjudande och är sökbart på Google. En slagkraftig copy är ofta den avgörande skillnaden för att väcka besökarens intresse och fästa varumärket i det kollektiva medvetandet.   

Vi är specialister på ROI – avkastningen på er investering. Som webbyrå i Stockholm och Uppsala har vi lång erfarenhet av att skapa perfekta förutsättningar för att möta den satta målsättningen.

Varför Wasabi Web som digital partner?

Vad får Wasabi Web att stå ut som den webbyrå i Stockholm och Uppsala som ni bör välja? Jo, för vi levererar utmärkt webb, e-handel och digital marknadsföring samt kan öka er ROI (return on investment). Vi sköter alla aspekter av er digitala affär. Det betyder att ni som kund inte behöver sprida ut er marknadsföring, SEO och andra delar på olika aktörer. Vilket leder till att processen effektiviseras och produkten som helhet bli bättre i det längre perspektivet.

Med vår tydliga projektprocess levereras webben enligt önskad deadline och följer en planering med dedikerade delmål. Med vår utmärkta service kan ni också slappna av efter lanseringen då vi sköter underhållet av drift och hosting. Självklart skyddar vi också sajten från externa hot.

Säljande e-handel i Shopify

webbyrå stockholm

Hos Wasabi Web har vi en kärlek till att bygga e-handel som ger hög avkastning. Hemligheten bakom att lyckas med en e-handel är att den inte bara kan överleva genom lockande produkterbjudanden. Webben behöver också vara designad utifrån en konverteringsstrategi för att kunden lätt ska kunna ta sig från varan till kassan, utan några konstigheter. Det finns en psykologisk aspekt som avgör hur bra en e-handel konverterar. Lyckligtvis finns det färdiga e-handelsplattformar,till exempel Shopify och Woocommerce, som är utformade efter kundens förväntade besöksbeteende.

Hur vi väljer att strukturera er premiumbyggda e-handel kommer på många sätt öka försäljningen. Med vår internkodade e-handel kan vi alltid garantera snabba laddningshastigheter som därmed också rankar högt på Google. Det är viktigt med en välpaketerad och effektiv hemsida. Det kräver inte bara bra och säljande texter och små justeringar utan främst tekniska lösningar som driver SEO:n.

När vi påbörjar ett nytt projekt har vi en beprövad erfarenhet som visat sig leverera resultat och fungerat gång på gång. Kundens inriktning är egentligen irrelevant för vår metod, den fungerar oavsett om ni säljer catering eller tapet.

Efter lanserad webbshop bevakar vi hur det går resultatmässigt så försäljningen fortsätter öka. Vi värdesätter kunder som vill jobba långsiktigt med marknadsföringspaket och är med varje steg på vägen!

Upptäck fördelarna med Shopify

Vi föredrar Shopify som e-handelsplattform. Varför? Mängden av smidiga betalningslösningar är en av Shopifys många fördelar. I deras katalog av betalningsalternativ och olika integrationslösningar finns trovärdiga och etablerade betalningsmetoder som bland annat Klarna, PayPal, Apple Pay och Amazon Pay. Det finns också andra smidiga betalningsalternativ som direktbetalning med betal- och kreditkort.

Shopify är också en av de mer prisvärda lösningarna på marknaden av e-handelsplattformar. Som kund är gränsen för hur stora summor man kan spendera nästintill oändlig. Shopify är konkurrenskraftiga och står ut i mängden. De har en stark, kvalitativ och fräsch produkt som jämnar ut spelplanen mellan stora företag och startups.

E-handel för catering

Även om vi är vana vid att producera e-handel för alla former av branscher så har vi en specialitet: catering och butik. Våra samarbeten med några av landets största ICA-butiker och ett stort antal andra kunder inom catering och restaurang har resulterat i en e-handelslösning som är skräddarsydd för dessa verksamheters unika behov. Resultatet är utgörs av stöd för inköpsplanering, effektiv hantering, möjlighet till uppföljning av försäljning, konsumtion av råvaror och leveranstid samt en tydlig användarresa.

Din webbyrå i Stockholm & Uppsala

5 tips för att öka försäljningen i ditt företag med hjälp av din hemsida webbyrå stockholm

En svag och förvirrande grafisk profil kan skrämma bort kunder och skapa ett dåligt första intryck. Därför är det viktigt att vara tydlig i din grafiska profil. Då slipper du risken att verka oseriös och okunnig. Den bild du förmedlar utåt är avgörande för att kunna växa med sitt varumärke. Därför erbjuder vi en varumärkesplattform som fångar exakt vad ni står för och kopplar effektivt ihop affärsidé och designprofil. 

När vi gör en varumärkesplattform lägger vi stort fokus på de designinslag som naturligtvis har stor betydelse för vår kunds hemsida och deras externa profil. Det handlar om känslan som ska emanera från webbsidan. Färg, skala och bilder spelar viktiga roller i de element som balanserar strukturer. En välskriven text är inte tillräckligt om ingen vill läsa den på grund av starka och distraherande bakgrundsfärger. Typsnitt, accentfärger och logotyper, allt har sin uppgift att skapa ett gott helhetsintryck. 

SEO – sökmotoroptimering

Vad är SEO? Sökmotoroptimering 2021 webbyrå stockholm

Hos oss på Wasabi Web, en erfaren webbyrå i Stockholm och Uppsala, är en av våra specialiteter att vara grymma på SEO. Genom att vara strategiska i vårt arbete och metodiskt höja vår och våra kunders webbplats i Google-rankning kan vi öka den organiska trafiken. Mångårig erfarenhet har lärt oss de flesta knepen i SEO-boken. 

Search Engine Optimization, eller SEO, går helt enkelt ut på att få den aktuella hemsidan att placera så högt som möjligt på sökmotorer som Google när man söker på specifika sökord. Det är ett tufft och komplext arbete men belöningen är värt det i slutändan. Men med vår bakgrund och kunskap kan vi även ta mark på de mest konkurrensutsatta sökorden.

När man sökmotoroptimerar en webbplats skapar man de bästa förhållanden för att webbplatsens primära sökord ska ranka högt på sökmotorerna, som till exempel kan leda till ett köp eller en intresseanmälan. Det viktigaste är samtidigt att trafiken är relevant till webbens syfte och att de som klickar sig in upplever att innehållet är givande. Det är “hemligheten” får att lyckas med SEO: relevant innehåll.

Google Ads-annonsering

SEO i mobil 2021 webbyrå stockholm

Förutom att skapa en välutvecklad och konverteringsfokuserad webbsida som följer tydligt uppsatta mål, måste man ju fortfarande driva rätt sorters trafik till hemsidan. Det är av ytterst vikt att rätt besökare hamnar på en relevant sida som motsvarar vad de sökte efter. En välgjord landningssida kan ofta avgöra om en kampanj blir lyckad eller inte. En kanal man kan använda är Google Ads för att driva in trafik genom annonser. Eftersom Google är den största sökmotorn är Google Ads ett otroligt användbart verktyg för att nå ut till exakt rätt målgrupp. När man utforskar alla verktyg inom Google Ads kan man få detaljerade mätningar, noggranna analyser och tydliga uppföljningar som en stabil grund för kvalitétsutvecklingen av annonserna. Långsiktigt kan man öka företagets resultat och på så sätt lyckas man få bra ROI.

Vi ser till att era landningssidor är optimerade för era mål och att rätt kunder landar på rätt plats. Kunderna passar in i er målgrupp och med vår transparenta arbetsprocess kommer ni ha god insyn i hur vi driver projektet.

Webbhotell

Ett webbhotell kan ses som grunden som en hemsida står på. Utan en server nås inte webbplatsen via internet och är otillgänglig för användaren. Det finns olika typer av webbhotell men det som vi rekommenderar är den lösning som bäst reflekterar er webb. Webbsidan styrs i sin tur från molnet och ni slipper ha en fysisk server. Det innebär att man kan spara kostnader för löpande underhåll och inköp. Krångligt? Vi hjälper er med alla steg längs vägen!

Intresserad vad vi kan göra för er? Låt oss ta ett möte och diskutera saken! Vi är din webbyrå i Stockholm och Uppsala.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.