Webbstrategi ur ett nytt perspektiv

En digital strategi gjord för dagens onlineklimat handlar om att skapa en fungerande helhet snarare än att göra isolerade punktinsatser som ska dra hela inkomstlasset. Det här var något som vi på Wasabi Web insåg i ett tidigt skede. Därför beslutade vi att bli en digital helhetsleverantör som erbjuder hela skalan av webbtjänster som krävs för att förstärka varumärken och konstruera framgångsrika webbplatser.

Vi insåg tidigt att vi behövde erbjuda ett komplett utbud av digitala strategi, att bli en digital helhetsleverantör!

Stockholm-small-copy

Webbutveckling

Webbproduktion är vårt DNA. Även om vår webbyråkropp med tiden fått fler armar och ben kommer skapandet av förstklassig webb och e-handel alltid utgöra vår grund. Design som utgår ifrån unika besöksmålgrupper och affärsmål är helt avgörande för att konstruera webbproduktioner som skapar ett önskat användarbeteende. Våra skickliga UX/UI-designers är experter på att ta fram webb som besökarna älskar.

Digital marknadsföring

Stå ut i mediebruset genom träffsäker digital marknadsföring! När en nylanserad webb eller e-handel väl är på plats är egentligen bara halva jobbet gjort. Att sprida ordet om företagets nya hemvist online är en minst lika viktig pusselbit för att generera trafik och locka till sig nya kundgrupper. Genom SEO-anpassad Content marketing, smart Adwords-annonsering (PPC) och genomtänkta sociala mediestrategier ser vi till att stärka er ROI.

Webbhotell

Så, vad händer efter lansering? Det är otroligt viktigt för oss som webbyrå att våra kunder inte upplever att de blir övergivna med sin nyproducerade webbplats. Därför sköter vi det åt er och månar samtidigt om webbsidans säkerhet i onlinemiljön. Vi erbjuder ett antal säkra hostingpaket och serviceavtal som består av ingredienser få andra webbhotell kan erbjuda. Vår kundtjänst står redo att svara på alla dina frågor.

Wasabi Academy

Idag kan det vara svårt att hänga med med på den digitala fronten. Den största delen av all marknadskommunikation sker digitalt och med nya kommunikationsmedier som dyker upp vart tredje år kan det vara svårt att förstå det strategiska tänket kring digital marknadsföring och vart man ska börja. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att bli experter på digital marknadsföring och strategi!

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt