Webbdesign med produkten i fokus

The Humble Co. startades 2013 och har sedan dess producerat miljövänliga hygienprodukter. När The Humble Co. valde att fortsätta samarbeta med webbyrån Wasabi Web var det inte enbart för att skapa en ny webbsida, utan för att uppdatera hela varumärkesplattformen och komplettera med content marketing och digital marknadsföring.  The Humble Co. var då i en fas där de ville rikta sig mot privatpersoner och förmedla sitt budskap samt visa upp sina produkter för B2C-målgrupper. Förutom att produkterna är framtagna av tandläkare och gjorda av ekologiskt material har de även en färgglad design.

webbdesign-for-the-humble-co
Gamla The Humble Co.

Modern webbdesign

I den nya, uppdaterade varumärkesplattformen skapade Wasabi Web en avskalad och modern design där produkterna får stå i fokus. Genom att lyfta fram dem förmedlar webbsidan tydligt vad The Humble Co. gör och står för.

nya-varumarkesplattformen-for-the-humble-company

Varumärkesplattform för en lyckad webbsida

En snygg och funktionell webbsida är en viktig del av ett företags marknadsföring och digitala synlighet. Men har man inte en genomtänkt varumärkesplattform i grunden riskerar intrycket att bli rörigt och osammanhängande. Varumärkesplattformen skapar en helhet som kopplar ihop företagets affärsidé, vision och grafiska identitet. Ju tydligare webbsidan visar vad företaget gör och står för, desto högre är chansen för konvertering och att uppnå uppsatta mål.

lekfull-design-i-nya-varumarkesplattformen-for-the-humble-company

Mer än bara webbproduktion

Wasabi Web är webbyrån som förutom webbproduktion även gör varumärkesplattformar och erbjuder tjänster som digital marknadsföring, content marketing, SEO och Google Ads.

Besök The Humble Co. webbplatsen, skapad av Wasabi Web: The Humble Co.

För mer information om hur Wasabi Web kan hjälpa ditt företag med bl.a webbdesign och varumärkesplattform, kontakta:

Nils Engvall – Head of market, Wasabi Web
0703-73 49 86,
nils@wasabiweb.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt