Wasabi Web sluter avtal med Abdon Mills AB

Webbyrån har slutit ett rikstäckande avtal med livsmedelskoncernen Abdon Mills AB. Uppdraget avsåg en ny webbplats för varumärket Ramlösa Kvarn och förvaltning under det resterande året och en 2.0 lansering för fler av koncernens varumärken under hösten.

–  Att få förtroendet från Abdon Mills känns jättekul. En stark bekräftelse på att vi levererat inom detta segment sedan tidigare och att vi är fortsatt starka i vårt erbjudande, säger Andreas , VD på Wasabi Web i ett pressmeddelande.

– Vi valde Wasabi Web då de levererar på flexibilitet, snabbhet samt har hög kompetens inom konvertering. Vi är mycket nöjda med det arbete Wasabi har gjort för Ramlösa Kvarn webben och ser fram emot fortsatt samarbete i kommande projekt”, säger Caroline Söderblom, Business Manager Abdon Mills.

abdon-mills-logo

Wasabi Web grundades 2012 och har under de senaste två åren vunnit riksuppdrag åt Frälsningsarmén, Telenor Arena, Kristdemokraterna och prisats i utmärkelser som Årets Unga Företagare i Sverige 2014 och Årets Samhällsinsats 2016.

Mer om uppdraget:
https://wasabiweb.se/webbyrans-kunder/finax
http://www.dagensmedia.se/kommunikationsbyraer/abdon-mills-till-wasabi-web-6578976

För mer information:
Nils Engvall – Marknadsansvarig, Wasabi Web
0703 73 49 86
nils@wasabiweb.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.