Wasabi Web - Årets Komet!

  • Nyhet
  • Lästid: 3 minuter

I år är det exakt 10 år sedan Wasabi Web för första gången deltog i Företagargalan på Uppsala Slott. Under åren som gått har webbyrån genomgått en stor utveckling och resa framåt. Därav är Wasabi Web extra hedrade över den officiella nomineringen i utmärkelsen – Årets Komet 2023 av Företagarna i Uppsala.

Wasabi web anställda

Vad är årets komet?

Varje år anordnar Företagarna i Uppsala ”Företagargalan” som hålls på slottet. Under kvällen firas stadens företagare, och allt de bidragit med till Uppsala. Vinnare i respektive kategori presenteras under kvällen och många företagare i staden delar glädje och framgång tillsammans – för deras framgång är Uppsalas framgång.

Årets Komet är en utav de prisbelönta kategorierna. För att nomineras i kategorin bör företaget tydligt visa hur viktigt det är att ständigt finnas med i nuet. Företaget ska även påvisa uthållighet, envishet samt genom målmedvetet förfinat sin tjänst eller produkt för att få företaget att växa expansionsartat

Bakgrund till nomineringen

Webbyrån Wasabi Web har sedan starten gjort en resa från två personer i en nedgången källarlokal, till en tiodubblad personalstyrka i Gamla Riksbankshusets anrika lokaler i Uppsala. Med ett stort engagemang för utveckling har webbyrån nått nya framgångar. Det kan styrkas av en lång lista kundreferenser från stora såväl som börsnoterade företag, som uppnått ökad försäljning efter slutfört arbete. Sedan 2015 har bolaget är även uppmärksammat för välgörenhetsprojektet #GeTillbaka, som ger unga förebilder, entreprenörer och ledare stipendium för att främja unga personers företagsamhet i samhället. Nomineringen till ”Årets komet” ser Wasabi Web som ett kvitto på att det lönar sig med en stark målmedvetenhet – som återigen tar webbyrån mot nya framgångar.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt