Wasabi Web erbjuder utbildning och workshops inom digital strategi

Vi hjälper er att bli bättre på hur ni tänker och agerar digitalt, blir mer agila, genererar mer försäljning och planerar för den digitala framtiden. Vi hjälper er i form av workshops och utbildningar med syfte att lära er hur ni ökar er digitala närvaro & försäljning.

Vill du ha inspiration i digital marknadsföring?

Idag är det svårt att hänga med med på den digitala fronten. Den största delen av all marknadskommunikation sker digitalt, och med nya kommunikationsmedier som dyker upp vart tredje år är det svårt att förstå det strategiska tänket kring digital marknadsföring och vart man ska börja rent konkret.

Sedan ska man ju kunna den innehållsskapande delen – Vad bör man tänka på och vad bör man inte tänka på? Hur skriver man bra SEO så att man blir hittad på Google när kunderna söker er? Hur mäter man sin digitala data på bästa sätt i Google Analytics, och hur optimerar man sin hemsida efter den informationen är samlad. Hur ökar man sin försäljning?

Vi förstår att det kan finnas många obesvarade frågor.
Därför har vi tagit fram det här konceptet med workshops om digital strategi, det finns nämligen, tyvärr, ett stort hål i många företag som är enklare att fylla än man kan tro till en början. Det gäller bara att veta hur man ska fylla det.

Vi hjälper dig genom att ge dig verktygen till att själv fylla det här hålet i form av en halvdags-workshop inom digitala strategier.

Wasabi-academy-color

Såhär lär vi dig att öka din digitala närvaro:

Våra föreläsare svarar gärna på era frågor vid utbildningstillfället för att ni ska få ut så mycket som möjligt av våra workshops!

Se Wasabi Webs case-film från Wasabi Academy:

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt