Wasabi Web dubbelt nominerade på Företagargalan 2016!

  • Nyhet
  • Lästid: 2 minuter
arets-komet-arets-samhallsinsats-wasabiweb

Den 12 april hölls nomineringsminglet till Företagargalan 2016 på Hyllan i Uppsala. Wasabi Web är hedrade över att ha utsetts till finalister i kategorierna “Årets Samhällsinsats” samt “Årets Komet”.

Huvudanledningen till att Wasabi Web har chansen att kamma hem kategorin “Årets Samhällsinsats” grundar sig i de samhällsstärkande CSR-projekt man genomfört med sin fond #GeTillbaka. Där de två starkaste benen är instiftandet av priset “Årets UF-Företagare” till ett värde av 50 000 kr och även upprättandet av priset “Årets Unga Programmerare”, vars syfte är att inspirera fler ungdomar för kodning och att säkra den framtida tillväxten inom branschen. Övriga nominerade i kategorin är “För En God Sak” och “Tennis med Ama Obaida”.

I kategorin “Årets Komet” delar Wasabi Web finalplatserna med Kitchentime, Snowfall och Asian Impex. Samtliga av dessa företag har redan växt i en ovanligt snabb takt och bedöms ha väldigt hög tillväxtpotential på sikt. I fallet Wasabi Web har detta skett genom att producera högkvalitativ webb till över 250 nöjda kunder, uppnå tiodubblad omsättning sedan starten och en sysselsättningsgrad på idag totalt 20 personer, varav 13 personer jobbar heltid.

Blogginlägg skrivet av: Pär Brolin – Copywriter, Wasabi Web

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt