Wasabi Web AB utses till AAA-aktiebolag

I år 2022 så är det 10 år sedan Wasabi Web AB grundades. Under åren som passerat har företaget gått från att sitta två stycken 20-åringar i en källare utan fönster, till ett prisbelönat företag i Gamla Riksbankshuset med välrenommerat rykte inom Svenskt Näringsliv.

IMG_6847

Nu i samband med 10 års jubileet är alltså en ny milstolpe nådd för webbyrån. Ett AAA certifikat från organisationen Bisnode (fd Soliditet).

Kriterier AAA:

– Företaget måste vara ett aktiebolag och omsätta mer än två miljoner, varit verksamt i över 10 år och ha nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

– AAA är det högsta betyget och delas bara ut till aktiebolag. Betyget ges till företag som visat stabilitet över tid och en förmåga att klara både hög- och lågkonjunktur. Det innebär bland annat att man har högre tillväxttakt och är lönsammare än företag som inte är kreditvärdiga.

Känns såklart kul att kunna se tillbaka på det senaste 10 åren sedan starten och inse hur långt vi kommit. När vi startade Wasabi Web AB var vi 20-år i en källare, utan pengar, utan kontakter, men med en dröm. Idag 10 år senare är vi vuxna, med en fantastisk resa bakom oss, och som tur är, ännu fler roliga tider framför oss, säger VD Nils Engvall i ett utlåtande.

Om Wasabi Web:
Wasabi Web är en prisbelönad webbyrå i Stockholm och Uppsala som inriktar sig på:
Webbutveckling (WordPress / Shopify), Digital marknadsföring och Webbhotell.

Kunder omfattar bl.a. varumärken och börsnoterade företag som:
Apollo, Vattenfall, Adapteo, Toshiba och ICA.

Företaget är även uppmärksammade för projektet #GeTillbaka som är Wasabi Webs välgörenhets-initiativ som startades 2015. I egenskap som unga entreprenörer har grundarna Andreas och Nils delat ut mer än 500.000 kr i stipendier för att främja andra unga förebilder genom åren.

Mer info på: GeTillbaka.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt