Vi vill passa på att tacka för ett fint år!

Gratisbiljetter till en show som räddar liv – en julklapp
#GeTillbaka har med åren vuxit till ett fantastiskt projekt med många fascinerande och inspirerande finalister. En av dessa är Charlie Eriksson som grundat “Aldrig Ensam” med syftet att motverka en av vår tids svåraste samhällsproblem – psykisk ohälsa.

julklapp-biljetter-getillbaka-1024x773

Som Wasabi Web-kund erbjuds nu möjligheten att gå på föreställningen gratis när den kommer till UKK i Uppsala den 21 Januari. Det finns även möjlighet att bjuda med era kunder och partners. Det är vår julklapp till er.

Vid intresse så mailar ni info@wasabiweb.se så kommer vi skicka ut era fribiljetter.

Mer information om showen hittar ni här:
https://www.ukk.se/program/aldrig-ensam-en-show-som-raddar-liv

Charlies gripande, men trots allt hoppfulla historia, och Kristofers Greczulas fantastiska talang som musiker skapar en stämning som trollbinder och ger minnen för livet.

Vi hoppas verkligen att vi får träffa er denna kväll med vår #GeTillbaka-finalist! Speciellt eftersom det är ett så pass aktuellt och viktigt ämne som behandlas så här i vintertid. En show som kan rädda liv.

Vi har även i år donerat en julgåva i ert namn till välgörenhetsprojektet #GeTillbaka
I år gick #GeTillbaka-stipendiet till Henning som adresserar slit och släng-problematiken inom klädbranschen och Heaven som genom sitt entreprenörskap med “The Bambino Project “ finansierar sjukvården för 1 452 barn i Ghana, Etiopien och Kenya.

10774608224_img_8405-1024x683

Mer information:

https://getillbaka.se/blogg/getillbaka-vinnarna-2018/

Lyssna även på Heavens och Hennings stories i Företagarpodden: https://www.foretagarna.se/foretagarpodden/2018/december/foretagarpodden-149/

__

Kundvård under 2019
Under 2019 finns flera förbättringar på agendan som ska genomföras som innebär en bättre upplevelse för er som kund. Bland annat utvecklar vi en kundzon för översikt av fakturor/domäner samt supportfrågor på nya wasabiweb.se. Nya moduler till vår produkt WW Platform är dessutom under ständig utveckling.

Ett exempel på en WW Platform produkt är uppmärksammade: www.thehumble.co

Nya tillskott i The Wasabi Family
Vi har även under hösten fått nöjet att välkomna 2 st nya stjärnor till WW-teamet.
SEO och content-specialisten Cecilia, samt vår nya projektledare Rebecka som ni, om ni inte redan gjort det, kommer få träffa inom kort.

valkomna-rebecka-cicilia-1024x773

Utöver produktutveckling och nytillskott i teamet så har vi satt en ännu mer utpräglad målsättning att satsa på personalhälsa. Ett led i detta är att samtliga personalaktiviteter på Wasabi ska innehålla någon form av givande träningsmoment. Sist spelade vi Paddeltennis, som vi rekommenderar varmt!

julnyhetsbrev-team-wasabi-1024x773

Vi ser gärna fler samarbeten med er kunder, så om ni ruvar på några roliga förslag på saker vi kan göra när vi ska röra på oss, samt idéer på hur #GeTillbaka kan utvecklas i framtiden så är ni välkomna att höra av er på: info@wasabiweb.se

Vi stänger ned för julledigt från och med fredag 21/12 och är åter 7/1.

Supporten är tillgänglig via jour denna period på support@wasabiweb.se

Med det sagt, så vill vi återigen tacka för året och önska er en fin jul!

Vi ser fram emot ett fint samarbete under 2019.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.