Varför WordPress? Fördelar med WW Platform.

person som sitter vid en dator och arbetar med WordPress

Harder. Better. Faster. Stronger. 

WW Platform är webbyrån Wasabi Webs WordPress-plugin som hjälper oss och våra kunder att skapa skräddarsydda och flexibla webbplatser. Det är ett standardsystem baserat på best practice som över 100 nöjda kunder använder idag. WW Platform utgör en anpassningsbar bas utifrån vilken företag från alla olika branscher kan bygga sin digitala närvaro på och växa, både direkt och över tid. Här förklarar vi varför du ska välja WW Platform i WordPress.

Därför är WordPress och WW Platform den bästa lösningen för din hemsida

Konstant optimering

Work it harder

Vi på Wasabi Web arbetar ständigt med att vidare utveckla WW Platform för, precis som i Daft Punks hitlåt, the work is never over. Vi strävar alltid efter att skapa en bättre produkt, för webbproduktion är inget som är statiskt. Tvärtom är det något som utvecklas i högre och högre hastighet nu för tiden. Nya ramverk, teknologier, idéer och behov uppkommer varje dag. Av just denna anledning är WordPress-byggda WW Platform en produkt som passar som handen i handsken i dagens klimat. Som kund med en WW Platform-sajt får du nämligen kontinuerlig tillväxt och optimering, tack vare våra fortlöpande uppdateringar. Det betyder att när en annan kund beställer en särskild optimering för sin WW Platform kommer du också att få ta del av den – helt gratis. Dessutom sitter vi på Wasabi Web på en stor idéskatt för att optimera Platform ytterligare i framtiden, som vi är ivriga genomföra för att på så så sätt låta som väl nya som gamla kunder ta del av förbättringarna. 

Smartare innehåll

Make it better

Vi arbetar så klart inte bara hårt, utan alltid med målet att göra våra produkter bättre. Kvalitet framför kvantitet, alltid. Därför optimerar ci innehållet på alla WW Platform-sajter så att det ska vara lättare att ta in för besökaren. Vårt fokus här ligger på konvertering, snarare än på tjusiga tricks som inte ger någon nytta till ert företags kärnverksamhet. I bakhuvudet har vi alltid frundidéer som less is more och KISS (keep it simple and stupid), eftersom vi vet att skapa lättnavigerade och konverteringsoptimerade sajter är nyckeln till framgång för en webbplats. Samma tankesätt har vi även för webbplatsens design. En attraktiv och funktionell design med riktigt bra användarvänlighet skapar fler nöjda, och återkommande, besökare som blir mer villiga att interagera och göra affärer med er sajt. Det bästa av allt? Detta hjälper också er sajts chanser för att ranka högt på Google och synas på relevanta sökord. 

Snabbare sajter

Do it faster

Vi gräver också under ytan och går bortom den horisont som kanske du som kund ser. Mer konkret innebär det att vi förbättrar WW Platform så att sajterna producerar mindre och snabbare kod, genom att följa vad den senaste teknologin och verktygen lär oss. WordPress ger oss möjligheten att skapa de första versionerna av våra sajter på rekordtid, att optimera bilder och layout för alla våra WW-Platform-kunder samt att använda optimerade servercachingsystem som tillåter just våra sajter att leverera innehållet ännu snabbare till sina besökare. Som en bonus älskar sökmotorerna de här optimeringarna minst lika mycket som vi, vilket gör att din sajt kan ranka högre. 

Säkrare webbplatser

Makes us stronger

WW-Platform-sajterna är byggda på den trygga och säkra WordPress Content Management System, vilket används av nästan en tredjedel av alla världens hemsidor. I kombination med detta använder vi även säkerhetsplugins för att skydda våra kunder mot it-attacker och besökare som bär sig illa åt. Dessutom adderar vi SSL-certifikat på de egna säkra servrarna för att etablera en hundraprocentigt säker kommunikation. Slutligen använder vi även verktyg för att reducera spam, för att upprätthålla endast relevant kommunikation. 

WordPress med WW Platform

Nu hoppas vi att du vet mer om varför WordPress och WW Platform är ett fantastiskt val för ditt företags webbplats. Välkommen att höra av dig till oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa er öka er digitala närvaro och försäljning.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt