Unga företagare ges chansen att vinna startkapital till aktiebolag via #GeTillbaka!

Getillbaka-Uppgang-UF-Nytt-pris-Wasabi-Web-webbyra

Den 9 november går den årliga mässan Entreprenörskap, som arrangeras av Ung Företagsamhet, av stapeln på Fyrishov i Uppsala. Wasabi Web finns självklart på plats för att möta alla unga företagare och deras inspirerande affärsidéer. Vid sidan av att webbyråns ägare Nils Engvall sitter i juryn som utser årets UF-företagare 2016 ger Wasabi Web genom sin välgörenhetsfond #GeTillbaka unga entreprenörer chansen att vinna 50 000 kr för att starta ett eget aktiebolag.

Det är med hjälp av sponsorer från det lokala näringslivet som Wasabi Web utökar stipendiet Årets företagare från 10 000 till 50 000 kr. Vinstsumman, som är öronmärkt för att starta ett aktiebolag inom loppet av fem år, ska uppmuntra unga talanger att ta steget från lovande småföretagare till fullfjädrade entreprenörer. Ansökningar till priset kan göras på getillbaka.se från och med samma dag som portarna öppnas till mässan. Fem finalister väljs ut och presenteras av en erfaren jury i Gamla Riksbankshuset den 26 maj. Några dagar senare, den 31 maj, utses en värdig vinnare under prisutdelning på Uppsala Slott.

Konkurrensen lär bli hård – rekordmånga unga förmågor ställer nämligen ut sina idéer på årets fullbelagda mässa. Ett, enligt Nils Engvall, tydligt kvitto på att det CSR-arbete som Wasabi Web lagt ner på att främja ungt entreprenörskap via #GeTillbaka börjar bära frukt.

“- Vi hoppas att priset kan få fler företag att förstå värdet i att jobba med CSR-frågor och framför allt med Ung Företagsamhet”, säger Nils Engvall i en kommentar till näringslivssajten Uppgång som i en artikel uppmärksammat det nya priset.

Läs gärna hela Uppgångs artikel eller besök getillbaka.se för ytterligare information om priset.

Blogginlägg skrivet av: Pär Brolin – Copywriter, Wasabi Web

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt