Stort intresse för att Thomas Sonesson kliver in i Wasabi Webs styrelse!

  • Nyhet
  • Lästid: 3 minuter
Wasabi-Web-Break-IT-Thomas-Sonesson-styrelseordforande-Nils-Engvall-Tomas-Sweijer-Andreas--1

Vi har har velat berätta det här under en tid nu. Äntligen får vi ta “bladet från munnen” och offentliggöra att f.d. VD:n och delägaren för Gallerix-kedjan, företagsproffset Thomas Sonesson, från och med denna månad kliver in som styrelseordförande i Wasabi Web. Vi behöver knappast betona hur glada vi är att Thomas vill vara med och bidra med sitt kunnande i vår resa mot att bli nordens ledande digitala byrå.

Reaktionerna lät inte vänta på sig. Breakit, Sveriges vassaste nyhetssajt om techbolag och startups, var först på mediabollen och publicerade nyheten.

Hela artikeln:

Thomas Sonesson går från och med Augusti 2016 in som ny styrelseordförande i en av Sveriges snabbast växande webbyråer – Wasabi Web. Bolagets nya styrelseordförande har en mängd framgångsrika företag under bältet, bland från The Friendly Swede och Royal Streaming som startades av Klarna-grundarna och Gustav Nordlindh 2006.

“Wasabi Web är ett otroligt spännande företag som växer så det knakar. Som ordförande i bolaget är målet att bidra till att utveckla strukturen, arbeta strategiskt samt bygga en stabil plattform. Mina erfarenheter från att bygga Gallerix-kedjan och andra styrelseuppdrag tror jag skall vara en tillgång i det inspirerande arbetet att se ett bolag växa”, säger Thomas Sonesson i ett utlåtande.

“Med våra kommande planer så känns det oerhört spännande att få in Thomas Sonesson i styrelsen som har god erfarenhet av att skala upp bolag och ta de mot internationella marknader, Tidigare rekryteringar har under året varit att ta in Tomas Sweijer som grundade Knowit Uppsala som Head of managment. Planen är nu att få in kunder utanför Norden under 2017 och bli ett av Sveriges yngsta Gasellföretag i och med bokslutet 2016”, säger Wasabi Webs VD Andreas i ett pressmeddelande.

Thomas Sonesson tar över ordföranderollen från Lars-Olof Naessen (tidigare Publishing House) som suttit i Wasabi Webs styrelse sedan 2014.

Wasabi Web grundades 2012 och har under de senaste åren vunnit riksuppdrag åt Telenor Arena och Frälsningsarmén, samt prisats i utmärkelser som Årets Unga Företagare i Sverige 2014 och Årets Samhällsinsats i Uppsala 2016.

___

Övrig media:
UNT Uppgång
Breakit

För mer information:
Nils Engvall – Marknadsansvarig, Wasabi Web
0703 73 49 86
nils@wasabiweb.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt