Sökordsoptimeringsverktyg

  • SEO
  • Lästid: 3 minuter

Om Winchers tjänst för Sökordsoptimering.

Om det finns någon tjänst för sökordsoptimering som ligger nära hjärtat hos oss på webbyrån så är det just Winchers verktyg för sökordsoptimering. Delvis pågrund av att tjänsten bygger på samma tekniska plattform som kollegan Emil Paulsson var med och tog fram för sitt bolag Snapback en gång i tiden, men framförallt för att det är en enkel och smidig tjänst ur ett användarperspektiv.

Wincher är en internettjänst som är till för oss som är intresserade av att hålla koll på sökordsoptimeringen av våra webbplatser. Allt man gör som användare är att skriva in namnet på en domän och vilket sökord man vill se hemsidans ranking på. Och inom loppet av sekunder så har man ett resultat med ranking från Google.

Det som är unikt för Winchers tjänst för sökordsoptimering är att resultatet för sökningarna sparas, så om besökaren återkommer och gör fler sökningar så kommer Wincher att kunna rita en graf över hur besökarens placeringsresultat på respektive domän förändras med tiden.

Webbyrån Wasabi Web använder verktyget med jämna mellanrum för att hålla reda på hur det går för våra kunders hemsidor efter lansering.

Så här ser det senaste utdraget ut från webbyråns egna webbplats:

winchers-verktyg-for-att-folja-ett-sokords-rankning

 

Intresserad av att lära dig mer om sökordsoptimering? Hör av dig till webbyrån!

Fler nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt