Skapa en webbsida för din turistdestination – Wasabi Web har lösningen

Hur skapar man en webbsida som väcker reslusten? Fråga oss på Wasabi Web. Vi har gedigen erfarenhet av ta fram ett flertal destinationssajter för några av Sveriges ledande aktörer inom turism. Både helt skräddarsydda custom-projekt och webbsidor som vilar på vår modulbaserade produkt WW Platform.

skarmavbild-2019-11-28-kl.-10.58.55

Visit UAE – din guide till Förenade Arabemiraten

När resejätten Apollo ville skapa en inspirerande reseguide om Förenade Arabemiraten vände man sig till Wasabi Web för webbproduktion, digital strategi, digital marknadsföring och contentproduktion. Resultatet blev visituae.se. Vi skapade en webbsida som innehåller allt du behöver veta innan du beger dig till Dubai, Abu Dhabi eller någon av de andra sju emiraten.

skarmavbild-2019-11-28-kl.-11.14.31

Destination Uppsala – välkommen hit, välkommen hem

Som Uppsalaföretag är vi förstås extra stolta över att kunna presentera Destination Uppsala – Uppsalas officiella destinationssajt. En lyxigt paketerad webbplats, fullproppad med aktivitetstips och guider både för förstagångsbesökaren, konferensgästen och inbitna locals. Utöver att skapa webbsidan utförde vi ett omfattande SEO-arbete och producerade majoriteten av sajtens innehåll.

skapa-hemsida-for-konferensforsaljning

Fagerudd – natursköna möten vid Mälaren

Lokal förankring är som sagt viktigt för oss på Wasabi Web. Fagerudd är en konferensanläggning utanför Enköping som verkligen gör skäl för sitt namn. Det är inte svårt att förstå varför denna natursköna pärla vid Mälarens strand är så populär bland företag som vill ladda batterierna med ny inspiration. 

Vi har skapat en webbsida som speglar Fagerudds vackra miljö och erbjudande. Här kan användaren utan ansträngning boka en oförglömlig konferens eller upplevelse.

Fagerudds hemsida

Kinaupplevelser – upptäck det stora landet i öst

Drömmer du om vandra på kinesiska muren, se terrakotaarmén med egna ögon och blicka ut över Himmelska Fridens Torg? Kinaupplevelser.se kan förverkliga alla dina drömbilder om Kina. Med lång erfarenhet och djup kunskap om resmålet arrangerar Kinaupplevelser privata paketresor som resenärerna aldrig kommer glömma. 

Genom skapandet av den nya webbsidan digitaliserade vi Kinaupplevelsers affärsmodell. Vi gjorde det möjligt för användaren att boka sin resa online, utan att involvera personlig kontakt med kundtjänst. Wasabi Web genomförde alla delar av webbprojektet: förstudie (workshop), framtagning av webb, SEO-analys, copy och efterföljande support.   

Skapa en webbsida som får er destination att lysa – anlita webbyrån Wasabi Web!

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt