Sirius Fotboll till Wasabi Web

sirius-instagram-1-1-1024x1024

I samband med att Sirius Fotboll stärker sig digitalt vinner Wasabi Web förtroendet att bli leverantör av webbproduktion och digital marknadsföring för Uppsalas främsta allsvenska fotbollslag.

Sirius Fotboll gör stora satsningar i sin digitala produkt och tar därför hjälp av prisbelönade digitala byrån Wasabi Web. Wasabi vann upphandlingen avseende en ny webbshop och digital marknadsföring under 2018.

“Känns bra i hjärtat att hjälpa (enligt oss) allsvenskans främsta fotbollslag  med strategisk hjälp för digital kommunikation och hjälpa organisationen att nå sina verksamhetsmål det kommande året”, säger Nils Engvall, marknadsansvarig på Wasabi Web i ett utlåtande.

Samarbetet mellan Wasabi Web och Sirius Fotboll startade redan med välgörenhetsprojektet #GeTillbaka2017 där Wasabi Web tillsammans med Ung Företagsamhet delade ut stipendier till ungdomar för att starta ett eget aktiebolag. Finalisterna utsågs på Sirius TV-sända allsvenska match mot Jönköping den 1:a maj.

Uppdraget för 2018 består av Sirius Fotbolls ehandel för merchandise, förvaltning av siriusfotboll.se och strategisk hjälp för digital marknadsföring och modernisera den digitala kommunikation inom organisationen. Den nya webbshoppen går att besöka på https://siriusshopen.se/

“Vi är riktigt noggranna gällande partners då vi med små resurser alltid vill och behöver åstadkomma något extra bra. Det handlar om att hitta samarbetspartners som förstår dynamiken i en sk. hybridorganisation. Våra mest framgångsrika koncept är sprunget ur just såna samarbeten och vi ser att Wasabi definitivt har den kapaciteten och förståelsen. Vidare har vi en gemensam värdegrund i att driva sociala engagemang för Uppsalas ungdomar där våra projekt kommer att lyfta varandra. Vi är väldigt glada att kunna presentera samarbetet”, säger Cilla Fischer, marknadsansvarig på Sirius Fotboll i ett pressmeddelande.

Om Sirius Fotboll:
Sirius Fotboll är en stabil förening med lång historia och ett av regionens mest välkända varumärken. I över 100 år har klubben skapat mötesplatser för unga och gamla. Barn utvecklas i ungdomsverksamheten, elitfotbollsspelare utbildas i den certifierade akademin, ungdomar i utsatta områden sysselsätts via Gränslös Fotboll och i Allsvenskan är Sirius Fotboll en av Uppsalas största eventarrangörer med över 75.000 besökare på Studenternas IP.

För mer information om uppdraget:
Nils Engvall – Marknadsansvarig, Wasabi Web
0703 73 49 86
nils@wasabiweb.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt