Till dig som kund - Shopify ändrar gränsen för personalkonton i deras Basic-plan

Shopify har ändrat sin Basic-plan genom att begränsa antalet personalkonton som ingår. Tidigare hade användare möjlighet att skapa upp till tre personalkonton, men enligt den nya uppdateringen kommer Basic-planen endast att inkludera ett enda personalkonto. Denna förändring träder i kraft omedelbart och påverkar både nya och befintliga användare av Basic-planen. Notera att för de som valt att få faktureringen årsvis kommer ändringarna att träda i kraft vid nästa årsförnyelse.

headway-5QgIuuBxKwM-unsplash

Hur ska jag som Shopify-kund med Basic-planen agera nu?

Denna förändring kan ha en betydande inverkan på hur ni organiserar er e-handel och hanterar era arbetsuppgifter inom teamet. Med endast ett personalkonto inkluderat i Basic-planen måste ni nu överväga följande alternativ:

Uppgradera till en högre plan: Om ert företag behöver fler än ett personalkonto kan det vara värt att överväga att uppgradera till Shopifys högre planer. Dessa planer erbjuder fler personalkonton och andra avancerade funktioner som kan vara fördelaktiga för er verksamhet.

Anpassa er arbetsprocess: Om företaget beslutar att inte uppgradera trots att ni är fler än en person, behövs nya arbetssätt införas kring uppdelning av arbetsuppgifter inom ert team. Det kan innebära att ni behöver omstrukturera era arbetsflöden för att hantera er e-handel på ett fortsatt smidigt sätt.

Vi på Wasabi Web finns här för att vara behjälpliga genom denna förändring. Men om du önskar uppgradera kontot, kan ni som kund smidigast göra detta på egen hand i Shopify. Tveka däremot inte att kontakta oss på support@wasabiweb.se om ni har några frågor eller behöver ytterligare hjälp med ert Shopify-konto.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt