Sharon berättar om praktiken på Wasabi Web

Berätta Sharon! Du har nu praktiserat hos oss på Wasabi Web i 13 veckor. Hur har din praktikperiod varit?

Den har varit otroligt lärorik och givande! Under mina 13 veckor hos Wasabi Web har jag haft en fantastisk inlärningsresa. Jag har fått möjlighet att delta i olika webbutvecklingsprojekt och har haft turen att omges av fantastiska kollegor. Tack vare dem har mina tekniska färdigheter och arbetsmetoder fått en riktig boost!

IMG_1656

Hur har arbetsmiljön varit?

Arbetsmiljön har varit positiv, stöttande och samarbetsinriktad. Teamet har skapat en miljö där jag har känt mig bekväm att växa och utvecklas som praktikant. Jag är tacksam för den positiva atmosfären som har främjat min inlärning och professionella utveckling.

Image from iOS

Vad har du fått lära dig?

Förutom att jag har förbättrat mina tekniska färdigheter, har jag också fått en guldgruva av erfarenhet när det kommer till att hantera kundrelationer. Jag har varit med på möten och workshops där jag har lärt mig att förstå och möta kundernas behov på ett proffsigt sätt.

Att hantera projekt och deadlines har också varit en viktig del av min resa. Jag har verkligen fått kläm på hur man organiserar sitt arbete, hanterar tid och resurser på bästa sätt för att slutföra projekt i tid utan att det brister i kvalitén. Det har varit en lärorik och spännande upplevelse!

IMG_3443

Vilket är ditt bästa minne från tiden på Wasabi Web?

Guld M-Galan kommer alltid att vara den ultimata höjdpunkten. Den kvällen var en enda stor fest av glädje, stolthet och samhörighet när vi firade Wasabi Webs otroliga arbete bakom Klangmarket.se.

Vad har varit roligast att göra under praktiken?

En av de riktigt roliga delarna under min praktik har varit att kunna slänga in mina egna idéer och lösningar i olika projekt. Wasabi Web har verkligen uppmuntrat en kreativ och samarbetsvillig kultur, vilket har gjort att jag har känt mig helt bekväm att dela med mig av mina tankar.

Det har varit superkul att se hur mina bidrag har påverkat projekten och att kunna lära mig från mina kollegors feedback. Det är verkligen en häftig känsla att veta att man har en röst som blir hörd och att ens idéer får chansen att komma till liv!

Hur ser framtiden ut?

Jag är verkligen tacksam för den galet lärorika och utvecklande praktikperioden jag fick uppleva hos Wasabi Web. Jag är helt övertygad om att alla de insikter och erfarenheter jag har fått kommer att vara en riktig skattkista för min fortsatta resa.

Vad har du för tips till andra som är sugna på att praktisera eller testa lyckan för ett jobb på Wasabi Web?

Tveka inte! Var redo att utmana dig själv och att växa som en del av Wasabi Webs team.
Det är en plats där du kommer att bli välkomnad, stöttad och få möjlighet att växa. Det är en fantastisk chans att få erfarenhet och vara en del av ett engagerat och härligt gäng. 

Har du något mer du vill säga efter den här praktikperioden?

Tack för att ni har öppnat era dörrar och välkomnat mig i the WW-fam! Jag kommer alltid att minnas denna praktikperiod med stor glädje och tacksamhet. Ni är otroliga! <3

 

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt