Webbyrån söker VD-assistent - är du den vi efterfrågar?

  • Nyhet
  • Lästid: 3 minuter

Webbyrån söker VD-assistent - är du den vi efterfrågar?

Är du en ovanligt strukturerad individ som är van vid att hålla flera bollar i luften samtidigt? Just nu söker Wasabi Web en assistent till vårt Uppsalakontor som kan kan avlasta och underlätta arbetsbördan för vårt ständigt påpassade ägarpar.

Som VD/ägarassistent ansvarar du för de administrativa bitar som våra två ägare för tillfället har svårt att prioritera i sitt hektiska schema. Det vill säga bemanna webbyråns telefonväxel, sköta daglig mejlkontakt med kund, schemalägga möten, hantera internkommunikativa ärenden samt hjälpa till med lättare support. Dina uppgifter kan också innefatta att exempelvis vara en uppmärksam notarie under en workshop eller att se till att mat och dryck finns till ett viktigt kundmöte.

Vem är du?
Förutom ett beprövat sinne för organisation ser vi helst att du är en yngre förmåga som vill samla på sig ovärderlig erfarenhet inom IT-branschen genom att ansluta sig till en av landets snabbast växande webbyråer. Kanske är du en ambitiös universitetsstudent som söker en möjlighet att få in en första fot på marknaden?

Det är absolut ingen förutsättning, men eftersom vi för närvarande har en övervikt av manliga medarbetare vill vi av jämställdhetsskäl i första hand anlita en kvinnlig kollega. Tjänsten sker inledningsvis på praktikbasis men målsättningen är, såvida vi är nöjda med utfallet, att tillsätta assistentrollen på avlönad heltid.

Vilka är Wasabi Web?
Vi är Wasabi Web – en prisbelönad webbyrå i Stockholm & Uppsala vars fokus ligger i att bygga webbproduktioner som ökar företags intäkter. Vi jobbar även med digital marknadsföring för att driva in rätt trafik till webbsidor. Vi riktar in oss mot alla typer av företag och organisationer som har ambitionen att på något sätt omvandla hemsidans besökare till kunder.

Kunder på byrån omfattar bl.a. varumärken som:
Telenor Arena, Frälsningsarmén, Fyrishov, Svenska Kyrkan och Finax.

Övrig info:
* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: ca 40 timmar i veckan under kontorstid under hösten 2016 (eller enligt
överenskommelse)
* Var: Uppsala, Gamla Riksbankshuset
* Många praktikanter på Wasabi Web har fått anställning genom åren.

Skicka in CV och personligt brev eller ring:
* Andreas , VD, 073-622 59 69, andreas@wasabiweb.se
* Niclas Eriksson, Helpdeskansvarig, 0700-905720, niclas@wasabiweb.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.