Om Big section layouts

Big section layouts
I Big section layout skapar du större delen av din webbsida. Modulerna i Big section layouts ger dig alla förutsättningar att skapa en webbsida som är både snygg, modern och användarvänlig. Modulerna ger dig stor frihet och flexibilitet i designandet och du kan mixa och matcha dem som du vill. Innehållet kan bestå av allt ifrån bilder och videos till text i olika former och du kan sen anpassa innehållet genom att ändra inställningar, färger och format.

Du kan t.ex.lägga in citat från kunder, lägga in loggor för kunder eller samarbetspartners, skapa en blogg med aktuella inlägg, göra en tidslinje över företaget/varumärkets milstolpar, skapa ett nyhetsflöde, visa en prislista för dina produkter/tjänster eller varför inte låta företagets Instagramfeed få en plats på hemsidan?

Med Wasabi Webs alla moduler är möjligheterna är oändliga, endast fantasin sätter gränser!

Saknar du någon modul? Eller behöver du hjälp att göra innehåll till din hemsida?
Ingen problem. Hör av dig till oss på Wasabi Web så hjälper vi dig att skapa de moduler du behöver. En av de många fördelarna med WW Platform är också att som kund får du inte bara tillgång till de befintliga modulerna utan även nya moduler som utvecklas med tiden eller för andra kunder.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.