Om Banner layouts

Banner layouts
Banners är din webbsidas sidhuvud, den översta delen av webbsidan. Att ha en snygg och tydlig banner är viktigt då det är det första dina besökare ser och den sätter tonen för hur webbsidan och varumärke uppfattas. En stökig banner kan skapa förvirring och ge ett rörigt intryck medans en tydlig banner kan lyfta fram varumärket och förstärka budskapet.

För att skapa din banner kan du välja en av fyra moduler och sen anpassa utseendet så att det ligger i linje med varumärket och hemsidan i övrigt. Du kan fylla din banner med olika typer av innehåll såsom text, bilder, video  för att kommunicera ut ditt budskap till besökarna. Du kan endast ha en bannermodul och sen kombinera den med andra moduler i Big section layouts för att skapa resten av webbsidan.

Big banner V1 – Stor banner som sträcker sig över hela webbsidans bredd. Modulen går att fylla med bilder, bildspel, video, text och knappar.
Half image banner V1 – Banner som sträcker sig över halva webbsidans bredd. Modulen går att fylla med bilder, text, knappar och USPar.
Half video banner V1 – Banner som sträcker sig över halva webbsidans bredd. Modulen är i första hand anpassad för video men går även att fylla med video, bilder, text, knappar och USPar.
Image banner V1 – Bildbanner som sträcker sig över hela webbsidans bredd, den är dock inte lika hög som Big banner V1.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt