Nyvunna uppdrag under Q2

  • Nyhet
  • Lästid: 5 minuter
Cajsas-Kok-Wasabi-Web

Efter en rolig vår fylld med spännande möten och krävande upphandlingar är vi mycket glada över att hälsa några av våra fantastiska nya kunder; Janemars, Cajsa’s Kök, Accigo och K360 (m.fl) varmt välkomna till oss på webbyrån Wasabi Web!

CAJSA’S KÖK:

cajsas_kok_uppsala_wasabi_web

Cajsa’s Kök har på ett fåtal år gått från att vara ett lokalt varumärke från Uppsala, till att idag vara ett av Upplands mest etablerade cateringverksamheter, ha flertalet egna restauranger och finns idag även i ett femtontal livsmedelsbutiker i Stockholm och Uppsala. En alldeles fantastisk resa.

JANEMARS:

Janemars

Janemars Herr och Dam är några av stadens främsta modebutiker som funnits i Uppsala i 20 respektive 10 år. Med en unik mix av modevärldens främsta varumärken hjälper Janemars år efter år sina kunder att bli välklädda såväl till vardags som till fest. Wasabi Webs uppdrag för butiken består av kravställning, paketering och den digitala produktionen av en ny webbplats och e-butik.

ACCIGO:

accigo_logga

IT-bolaget Accigo grundades år 2006 och ingår i Centigo Group som idag omsätter över 250 miljoner SEK / år. Accigo har idag över 200 medarbetare inom företagsgruppen och växer kontinuerligt för att möta bolagets befintliga och nya kunders behov av kvalificerade IT-lösningar och tillhörande konsulttjänster. Bakom varumärkesplattform för uppraget står reklambyrån Medori.

K360:

k360-Bygg-Platt

Knivstabolaget K360 startades redan 1995 under namnet Knivsta Plattsättning och utför inom allt från kök och badrum i lägenheter och villor till golvläggningar på flygplatser och köpcentrum. K360 hade under kalenderåret 2013 en årlig omsättning på över 92 Miljoner kr och sysselsätter idag ca 90 kollektivanställda samt ett 10-tal tjänstemän. Bakom varumärkesplattform och workshop för uppdraget står reklambyrån Medori.

wasabi-kunder-1

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt