Nomineringen för Årets UF-Företagare 2016 är igång

Dagens industri skriver om vår insats till Ung Företagsamhet Uppsala län. 50.000 kr att starta aktiekapital med och mentorskap från några av Sveriges främsta entreprenörer från Royal Streaming, MEDORI Design- och marknadsföringsbyrå, AlphaCE, och Thomas Sonesson.

Känns sjukt stort att nationell press uppmärksammar det vi gör då vår dröm är att göra detta pris även för hela Sverige nästa år. Tacksam för det Maria Mattsson Mähl!

Det enda jag vill förtydliga med artikeln är att Olivia Signe Lönn inte vann pga trygghetsappen Not Alone. Oliva vann stipendiet för den personen hon är. En person som kommer klara av allt hon har framför sig de kommande åren. Motgångar, att sälja och marknadsföra sig själv, bygga relationer, leda team, men framförallt genomföra det hon har framför sig. Det kommer hon göra oavsett vad hon gör framöver och därför gör det mig sjukt stolt att detta pris startade med dig Olivia!

Vill även rikta ett stort tack till årets jury Relation Uppsala, Uppsala City, Svenskt Näringsliv och Sofi Lahyani som hjälper oss utse vinnaren. Ska bli sjukt kul!

Mvh – Nils Johan Victor Engvall

‪#‎GeTillbaka‬

 

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt