Årets stjärnföretagare 2016 – Wasabi Web bland de nominerade

  • Nyhet
  • Lästid: 2 minuter
getillbaka2018

Vår Head of Marketing Nils Engvall kunde knappast få ett bättre avslut på sin tid som 24-åring. Eller vad sägs som att nomineras till Årets Stjärnföretagare i Uppsala 2016? Priset delas ut av MittFöretag.com och vill uppmärksamma inspirerande företagare över hela landet. 

En stjärnföretagare är enligt juryn en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor. En företagare som erbjuder annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Nils och Andreas vill framföra att de är oerhört hedrade och tacksamma över att vara tilltänkta i sammanhanget.

Juryns nominering:  

“Nils Engvall driver den prisbelönta webbyrån Wasabi Web som de har tagit från källaren till en tiodubblad personalstyrka i Gamla Riksbankshusets lokaler. Genom att erbjuda webbproduktion och digital marknadsföring med fokus på att öka sina kunders intäkter har Wasabi Web hittat sitt eget vinnande koncept. Det har dessutom lett till en tiodubblad omsättning för byrån. Affärsnytta kombinerat med outtröttligt engagemang gör Andreas och Nils till riktiga Stjärnföretagare.”

Den 19 oktober medelas vem vinnaren är vid en ceremoni på Grand i Uppsala.

Håller du med juryn? Gå gärna in på Nils nomineringsida och gör din röst hörd! 

/Pär Brolin – Copywriter, Wasabi Web

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.