Läs om webbyråns ägare Nils Engvalls personliga resa i Uppsala!

  • Nyhet
  • Lästid: 27 minuter
Nils-Engvall-Wasabi-Web-Upsalia

Vägen till ett lyckat entreprenörskap är långt ifrån en dans på rosor. Det kan webbyrån Wasabi Webs ägare Nils Engvall intyga. Nu ger magasinet Upsalia i form av ett längre reportage en intressant inblick i hur Nils tillsammans med sitt team skapade den klarast lysande stjärnan på Sveriges webbyråhimmel. 

Inte mindre än 12 sidor (t.o.m. 13, om man räknar med framsidan ovan) tillägnar Upsalia – ett högkvalitativt magasin som tar tempen på Uppsala City:s främsta budbärare och ges ut av Uppsala City – att berätta historien om grabben från Vingåker som under uppväxtåren av omgivningen inte spåddes den karriär som den drivna företagsägare han är idag. Just att ta sig i kragen och att skaka av sig begränsande roller som numera skaver är något som Nils utvecklar i sitt öppenhjärtiga samtal med skribenten Frida Norén.

Uppsala – perfekt arena för innovationskraft

Upsalias val att använda Nils som framsidestoff bekräftar att Uppsalavimmels jury var inne på rätt spår när de tidigare under året utnämnde 24-åringen till en av Uppsalas 30 profilstarkaste personer under 30 år. En position som Nils med största sannolikhet kommer försvara med stolthet även framöver. Nils återkommer gång på gång i intervjun till sin kärlek till Uppsala och vilka fördelar som företagare det medföljer att verka i stadens rika näringsliv.

I övrigt berör reportaget självfallet även framgångssagan Wasabi Web och dess rekordartade utveckling från liten källarbelägen byrå till att bli den snabbast växande webbyrån i Sverige sett till tillväxt och lönsamhet, Nils bästa vattenhål Uppsalas nöjesutbud och fem avgörande tips att betänka för den som vill starta eget.

Läs hela reportaget från December 2015 nedan.

Blogginlägg skrivet av: Pär Brolin.

___

Den tunga träporten slår igen. Ekot sköljer över den breda stentrappan, upp mot takkupolen och det enorma fönster som bländar från första trappavsats. På andra våningen i det gamla Riksbankshuset hittar man Wasabi web AB. I ett spatiöst sparsmakat rum helt i vitt med en enkel logotype mellan fönstren, sitter gänget med varsin dator..

I mötesrummet står ett gäng utmärkelser inramade på en byrå mot den turkosa väggen. Bland annat två st AA-ranking, prisvinst i Årets unga företagare i Sverige men också Nils placeringar bland Uppsalas 30 starkaste profiler under 30 år. Kollegan kollar igenom lite papper inför mötet med Upsala Golfklubb som strax ska inledas. Nils uppgift på byrån är att paketera och förklara allt så att kunderna förstår konceptet medan kollegan är bra på det tekniska. Två väldigt olika individer som av en händelse hamnade sida vid sida i ett aktiebolag.

  • Det jag älskar mest med kollegan är att han alltid är sig själv, han gör sig aldrig till för någon. Medan jag nog alltid haft lite av en fasad utåt. Stjärnmäklaren Fredrik Eklund sa en gång, att det är först när du vågar visa upp ditt sanna jag och dina riktiga konstigheter, som folk kommer lita på dig. Detta är något jag insåg för några år sedan och sen har allt gått bättre ju. Jag passar liksom inte till att sitta och leka allvarsam på ett möte. Det är OK att ha en svart t-shirt på jobbet då jag känner mig trygg i vad jag kan erbjuda för värde till våra kunder. Sen kan jag nog uppfattas som lite udda kanske och hoppar över nåt socialt steg ibland. Jag kan till exempel helt oväntat ge någon ett nytt smeknamn första-andra gången jag träffar människan. Lite oprofessionellt rent av kanske, säger Nils och skrattar.

Tidigare kollegan var den ursprungliga grundaren av Wasabi Web. Under gymnasiet gjorde han en sajt som hette Club Uppsala tillsammans med en annan ävn. Det var en mingelsajt där folk bloggade och la upp mingelbilder från krogen. Tack vare sidan fick den tidigare kollegan en förfrågan av gänget bakom Magnussons, Spessito 1 och 2, Biztron och Brasseriet, på att göra deras hemsidor. De trodde att han redan hade en webbyrå och han tog på sig uppdragen. Webbyrån startades samma dag. Ett år senare, vintern 2011 träffade Nils dem på krogen. Han överöste dem med beröm om att de vågat satsa, men kom också med idéer på vad de borde göra med sitt bolag för att utvecklas. De blev intresserade och föreslog ett möte.

Kollegan berättar varmt om hur det var den där lördagskvällen på Terassen när Nils trängde sig på med en slags affärsplan.

  • Jag kände ju igen Nils från vårt gymnasium GUC, min bild av honom då var en riktig tjejtjusare, och inte hårt arbetande och professionell. Däremot brukar jag vara bra på att se möjligheter i människor och hans idéer var riktigt bra så vi bestämde ett möte på vårt kontor någon dag senare. Han kom till vår lilla källarlokal utan fönster och berättade om framtiden, hur vi skulle komma att marknadsföra oss och visioner han hade, framförallt om hur vi skulle paketera allt. Det var en helt annan sida än den jag tidigare sett hos honom. Där i källaren blev han delägare, då hade vi känt varandra i 20 min. Jag är väldigt glad att jag lät honom hoppa på.

Det har gått snabbt sedan dess, de har tiodubblat omsättningen och har idag kunder som Frälsningsarmén, Fyrishov, Telenor Arena, Cajsa’s Kök och Svenska Kyrkan. De bygger hemsidor och webbutiker runt kundernas affärsmål och har nischat sig mot konvertering – att få besökarna på en hemsida att göra något som gynnar företaget, till exempel att begära en offert, eller slutföra ett köp i en webbshop. De har flyttat från källarkontor utan fönster till anrik kontorsadress med en vy. För där utanför fönstret reser sig slottet stolt mot vinterhimlen och i förgrunden vilar Östra Ågatans svarta plåttak. 

  • Det är underbart att bo i Uppsala, här får man kvalitét i vardagslivet. Jag vill bara kunna leva, bo bra, promenera var jag vill när jag vill, allt känns enkelt här. Idag har vi också kunder över hela stan när man ska ut och käka t.e.x, går man till Biztron, Hodja eller vad som helst så känner man sig genuint välkommen. Det är härligt att känna hur min stad välkomnar mig och att jag kan känna mig fri här. I helgen var jag hos en kompis i Stockholm, vi skulle stå på listan men istället stod vi en halvtimme och frös som idioter för att namnet hade felstavats. Drar man ut i Uppsala känner man ju någon som råkar stå i dörren oavsett så det där löser sig, förstår inte hur folk orkar det där jiddret, säger Nils och skrattar.

Dagen efter mötet i källaren 2011 åkte Nils till Guatemala. Han gick på kullerstensgatorna i Antigua och skränade om att han blivit företagare. Vännerna han reste med kunde inte förstå hur han kunde bli delägare i en webbyrå när han inte ”kunde något om datorer”. 

När Nils kom hem från Guatemala en månad senare hade den ena kollegan av den dåvarande Wasabi Web-trion hoppat av, den andra var dessutom nära att flytta tillbaka till Norrland för att börja plugga. De frågade sig själva hur de skulle köra vidare. 

– Jag peppade allt jag kunde för att vi skulle fortsätta, säger Nils. Eftersom vi stod utan designer och inte hade råd att anställa hämtade vi några praktikanter från vår gamla skola GUC. Vi frågade våra gamla lärare om vilka som var grymma på att koda och designa hemsidor. Det var då två personer från min gamla linje som ville hänga på. Gabriel Forsberg och Björn Ros, som fortfarande jobbar hos oss. Samma sak gjorde vi med ett par personer från en multimediaklass där vi hittade vår utvecklare Joel Gustafsson. Efter det tog det fart ordentligt. Ett halvår senare blev vi ett AB, och det är det bolaget som är aktivt idag. 

Två nya affärer sätts in i pärmen när halva dagen gått. Nils är pedant och mår bra av pärmar. Han har alltid bra ordning på allt, förutom i sitt eget huvud, lägger han till och slänger på sig jackan. Vi går upp mot slottet och fortsätter till Botaniska trädgården. Det är Nils idé. Han minns hur han och en av storebröderna ibland gick hit när han var mindre för att rita banor till kommande tv-spel som brorsan drömde om att skapa. Själv skissade han även på en egen seriefigur som hette ”moralkakan” En Rocky-inspirerad serie som handlade om ett kex som försåg omvärlden med smarta idéer och feel good-klyshor och fick bu-rop tillbaka. Då var Nils runt 10 år gammal.

Tropiska växthuset är öppet och ligger som en varm oas i en frostig stad. 

Tre ombyten har Nils med sig efter uppmaning från oss, alla varsamt fraktade i ett kavajfodral för att inte bli skrynkliga. Däremot verkar önskemålet om något färgglatt att matcha de frodiga palmerna och orkidéerna med, gått obemärkt förbi. 

  • Har jag ställt till det för er nu? Undrar han och skrattar. 

Nils rättar till mössan och inväntar fotografen bakom den mexikanska kottepalmen. Han påtalar att han gärna skulle vilja att alla från byrån ska vara med på en bild. Att det skulle kännas bra om de kände sig inkluderade menar Nils. Vår fotograf Tor Johnsson svarar leende;

  • Problemet är ju att det inte är dem vi gör reportage om. Varje gång Zlatan ställer upp på intervju så är ju inte hela laget med, säger han medan han skruvar på ett nytt objektiv och tar bort lite fukt från linsen.

Nils Johan Victor Engvall föddes 1991 i Nacka, och växte sedan upp Vingåker. I en stor vit prästgård med en lummig vacker trädgård och en egen brusade å, växte han upp. 

  • När jag var fem år fick jag en lillebror. Det var grymt, jag var äntligen storebror! Hade längtat efter att se han och när han kom så såg han precis ut som jag. En liten kalufs stora kinder och blå ögon. Lite fokus rycktes bort från mig som alltid varit minst och det var helt okej. Jag minns så mycket hur jag lekte med honom och älskade honom. Han var sjuk från födseln så vi var mycket på sjukhus i Katrineholm. Jag tänkte inte så mycket på det då. Jag hade ju jämt mina leksaker med mig till de olika avdelningarna och levde i min egna lilla värld, det var ju bara som det var. Jag minns också hur det var den dagen när Mamma tog tag i mig och berättade att Pär var död. Vi var i sommarhuset på Öland och jag låtsades skratta, jag ville inte tro att det var på riktigt. Nästan två år blev min bror.. Jag minns hur jag la ett Gameboy i hans kista när mina tårar rann, för han skulle ha något att göra i himlen.

Någon månad efter det flyttade familjen till Uppsala. Nils Pappa fick bra jobb som kyrkoherde här och allt Nils kände till rycktes bort. Att komma till en ny stor stad, en ny skola där han inte kände någon var jobbigt. Samtidigt hade hans föräldrar sorg. 

Jag gick i Vaksalaskolan ettan till nian och fick tidigt en stämpel att vara jobbig mot lärarna. I sjuan käftade jag emot mycket i skolan. Vid ett tillfälle i åttan blev jag utslängd från skolan, för ett slagsmål som inte jag starta. När jag kom tillbaka bestämde jag mig för att börja sköta mig för jag inte ville ha mer drama. Stämpeln var dock svår att bli av med och ibland kunde rektorn ringa från skolan och säga till mamma att jag startat ett bråk trots att jag låg hemma i sängen och var sjuk den dagen. Det där stör mig fortfarande så jag kan bli galen haha. 

Nils känner sig fortfarande irriterad på lärare och auktoriteter som genom sitt sätt tidigt berättade för honom att han aldrig skulle lyckas.Han drivs nu delvis av en lust att bevisa motsatsen för folk som inte trott på honom, men framförallt av att bevisa för sig själv hur långt han kan ta företaget.  

  • Wasabi är ju mitt bevis på det jag är kapabel till. Även för de som kanske inte vetat om de sidorna hos mig. Jag har alltid tänkt att jag måste bli något. Alltid drömt om att göra något stort. Det är kanske först nu som jag känner att våra uppdrag får tala för sig själv och jag inte längre behöver hävda mig. Jag tänker på Andreas hur han kämpade i början med bolaget, levde på tonfisk och hade typ en tusing i månaden i lön första åren. Då får det mig ännu mer att känna stolthet i var vi har kommit. Jag är också glad att jag trodde på mig själv trots att en del sa till mig att jag aldrig skulle lyckas. Jag har aldrig känt att jag blivit uppfattad som en särskilt reflekterande person. Fast det nog egentligen är mitt starkaste personlighetsdrag. Utåt är jag lite fladdrig och frispråkig men inåt funderar jag otroligt mycket.  

På gymnasiet började Nils på Grafiskt utbildning center och kände direkt att han kommit till helt rätt kreativa miljö. Men då berättar föräldrarna att de tänker flytta till Stockholm.

  • Skämtar ni? Ska ni riva upp mig igen? Flytta ni, men jag tänker absolut inte flytta. Svarade Nils bestämt. 

Eftersom hans föräldrar alltid hade stöttat och trott på honom fixade pappan så han fick hyra en lya i Luthagen. Trots att Nils själv inte tyckte att han förtjänade det förtroendet så blev det en bra lösning. 

  • Jag gick från att vara en bortskämd snorunge till vuxen på samma dag typ, jag lärde mig fixa mat, städa och ta hand om mig själv. Jag ville verkligen bo kvar i Uppsala. 

Varje helg i gymnasiet jobbade Nils som kyrkvaktmästare, han hängde upp psalmnummer, klippte gräsmattor, tände ljus inför gudstjänster, hälsade alla äldre damer välkomna till kyrkan, dukade fram nattvarden och räknade kollekt. 

  • Det gjorde jag på helgerna och även på somrarna när jag var 16 till 18 år. Med pengarna jag tjänat kunde jag betala insatsen till min första lägenhet, en etta i Årsta som jag köpte när jag var 18 år.

Nils berättar om hur han vill fortsätta att utveckla Uppsala. 

Jag är så trött på ”Vi kör en uppsalavariant på det, det vill säga liiite mindre skala. Samma sak fast liiite sämre…” Nej vi ska satsa hårt, och sikta högt. Vi är redan på rätt väg med aktörer som Relation, Welcome Uppsala och andra som gör ett fantastiskt jobb med att ordna stora events. UKK, Boland City och Resecentrum har vuxit fram. Uppsala har blivit mer attraktivt, vi har fått en läckrare stadskärna med bättre utbud. Uppsala har faktiskt blivit riktigt sexigt. Det får mig att känna att vad som helst är möjligt. Svenssons och gänget bakom La Parilla som vågar satsa stort på sina projekt och bevisar att det lönar sig, ska ha cred. Men samtidigt måste alla andra också förstå att det är där ambitionsnivån ska ligga, och sluta köra på mellanmjölksvarianter. 

90-talisterna är duktiga på att stötta och nätverka, tycker Nils. Kommande unga företagare i Uppsala kommer ha ett helt annat självförtroende, tror han. 

Vi har verkligen kommit en bra bit och jag tycker inte Uppsala behöver be om ursäkt för någonting. Jag tror också att de kommande politikerna som är födda på 90-talet också kommer ha mer “go big or go home-attityd”. Det är såklart bara en tidsfråga innan det smittar av sig på de kommande projekt som kommer genomföras i Uppsala och Sverige inom de närmsta tio åren. Vi måste fortsätta bygga på det vi har igång nu, vara stolta över det vi åstadkommit och fortsätta lägga ribban högt. Om fler av oss siktar mot Mars kommer i alla fall några av oss komma till Månen.

Nils vill slå ett slag för Företagarklimatet i Uppsala. Han förstår inte varför så många ska till Stockholm för att göra karriär.

Varför inte börja där du står. Om du växer upp här, går i skolan, skaffar dig ett kontaktnät här. Varför inte bygga upp något just här? Allt är så mycket billigare än i Stockholm, om du blir framgångsrik i Uppsala är det ju ingen nackdel om du vill vidare heller. I Stockholm finns alla möjligheter till karriär säger så många. Jag tycker det känns onödigt svårt att dra dit bara för att starta din karriär. Från vårt kontor kan jag åka till Stockholm på kundmöte och vara där på 50 minuter. Det är dessutom mycket lättare att arbeta upp ett namn i Uppsala. Lättare att bli Uppsalaprofil än Stockholmsprofil. Dessutom har alla har öppnat upp famnen så stort för oss. Nätverket Bona Postulata där vi sitter i styrgruppen med aktörer som Lindahl och Pwc, Ung Företagsamhet, Relation, inte minst entreprenören Thomas Sonesson som varit generös med att bjuda in oss på grejer, men också med sitt engagemang i våra projekt för UF. Bygg ett referensnät här och som kan växa sig ut mot Stockholm istället, det är väl bättre att bo nice i Uppsala än att sitta som en nobody i en skitförort och försöka bli något. Hela min familj bor i Stockholm och frågar hela tiden när jag ska flytta dit, men va fan ska jag bo där för…? Oj vad arg jag låter, upptäcker Nils mitt i utlägget och skrattar.

Nils tycker det är konstigt att folk inte verkar vara mottagliga för hur grym stad Uppsala är att starta bolag i. 

  • Om någon tvekar så kan man ju alltid påminna om att vi är basen för bolag som Kreditor, som senare blev Klarna, Skype och Daniel Wellington. Så det går uppenbarligen att smiska upp stora grejer härifrån. Royal Streaming är ju också ett bra exempel på ett Uppsalaföretag som har stora internationella kunder. 

”Som en ankdamm”. Så beskriver Nils Uppsalas näringsliv. Att det kommer gå fort att få andra ankor att få nys om dig, om du gör bra ifrån dig. Gör du ett bra jobb för en anka eller tre, som är hyffsat etablerade, då är du plötsligt närmare till “eliten” än vad du tror. 

  • Alla känner någon som känner någon här. Det finns utrymme att bidra med mycket och stora möjligheter att bygga varumärke snabbt. Detta gäller givetvis också åt andra hållet. Du har inte råd att göra dåliga jobb i Uppsala. Folk kommer att få reda på det, och det är ju också bra. Det rensar naturligt bort dåliga aktörer i stan.

Vi har byggt upp vårt bolag från mun till mun, som sedan tagit oss till ett par avgörande projekt som förändrat allt. Ett sådant exempel är Lotta Alfvén, som 2012 drev en butik som hette Fashionista, som sedan blev OSKA. Hon ville ha hjälp med en sajt, inriktad mot att hyra ut semesterhus i Turkiet. Då hade jag varit delägare i Wasabi Web någon månad.

Vi tog på oss uppdraget för att göra en logotyp, fylla en hemsida med innehåll och ta fram ett koncept med hemsida och allt. Detta uppdrag uppskattar jag kanske skulle ha kostat runt 150 000 kronor. Vi tog en tiondel, för vi var naiva och visste inte bättre. Vi behandlade dock projektet som att vi fått 150 000 eftersom vi ville visa vad vi gick för. Lotta Alfvén insåg nog hur hårt vi jobbade, och det visade sig vara helt rätt beslut. Några veckor efter att projektet var klart fick Andreas ett samtal från någon som hette Erik Danielsson. Han hade varit VD för Pharmacia och även grundat det börsnoterade bolaget Pricer med flera. Nu satt han på andra sidan luren och sa till Andreas att hans exfru Lotta Alfvén hade talat gott om oss, och att han ville att vi skulle göra något för hans senaste bolag Motion Display. Vi träffades på ett möte, och jag minns att jag fick feeling och visade entusiasm. Väldigt mycket entusiasm faktiskt och det räckte tydligen. De såg potentialen och gav oss en chans. Jobbet vi gjorde för Motion Display gav startkapital att omvandla vårt handelsbolag till Wasabi Web AB.

Med det som referensprojekt kunde vi sedan ta in bättre och bättre uppdrag, några månader senare hade vi äntligen kommit upp ur vår fönsterfria källare och fått ett riktigt kontor.

Jag kommer aldrig glömma dagen vi skulle flytta och tog alla anställda till det tomma källarkontoret. Där lurade vi alla att vi blivit rånade på alla möbler och datorer. Dog när jag såg deras miner haha!

Är ju bara 24 år, men känns ibland som jag redan levt ett helt liv. När jag var 10 år fick jag hjärnhinne-inflammation, jag blev medvetslös och låg på intensiven i fem veckor. En kväll när pappa var där, kollade vi på Forrest Gump. När jag tittade upp på pappa mitt i filmen såg jag hur han grät. Läkaren hade då sagt till Pappa att det inte var säkert att jag skulle klara mig och pappa var såklart livrädd att förlora ännu en son. Mina Föräldrar har aldrig tvingat på mig någon tro, jag har däremot själv på senare tid börjat fundera lite på sånt. Jag är kanske inte religiös men jag ser symbolik i mycket. Jag visualiserar mycket i huvudet, när det går bra i livet är jag genuint tacksam gentemot någonting. 


Nils 5 starta-eget-tips!

1. Hitta förebilder i din närhet

Det tror jag är sjukt viktigt för att hitta den där första gnistan, att se folk i ens närhet och kunna känna “kan de – kan jag!”. I mitt fall var det Emma Reimerth, Tony Thörnlund och Tomas Heller på Hotell Fyrislund och MyTraining, mina första chefer och ständiga inspirationskällor. Personer som alltid trodde på mig.

2. Kör

Sitt inte och vänta på massa grejer, sätt igång och kör bara. 

Går det dåligt till en början har du iallafall lärt dig något tills nästa gång. Det är bättre att lära sig av sina misstag när man är liten ändå, då det är mindre som står på spel, så kan du briljera sen när du börjar bli stor. Den startmodellen börjar Sverige bli världskända för: Lansera en beta, det vill säga något som inte är helt klart, men det funkar. Ta emot feedback, utvärdera och förbättra. Fortsätt så tills ni är bäst.

3. Var självkritisk
Utvärdera varje projekt och var självkritisk. Lär dig av det som går fel, och ha med dig det till nästa gång. Största fallgropen är att intala sig själv att det är någon annans fel så fort något går dåligt, bara för att må bättre för stunden. Var ärlig.

4. Peppa dig själv
På samma sätt som det är viktigt att vara hård mot sig själv, så är det viktigt att peppa sig själv också så man orkar. Det är lättare när man är fler! Då kan man ge varandra feedback när det behövs, men också peppa varandra när det går dåligt, och sedan fira tillsammans när man klarat av det. Då får man energi till att fortsätta. Det är då man känner hur jäkla kul det är att driva företag.

5. Lyssna på de som kan mer än du

En grej jag fick från min chef Emma Reimerth på Hotell Fyrislund var att lyssna på folk som vet bättre. Hur man kan lära sig av andras misstag, så man slipper göra dem själv.
Det kan låta enkelt, men ingen kommer kunna ta det ur mig. Jag älskar Emma för det där, det har verkligen fått mig och Andreas att fatta smarta beslut i kritiska lägen. Så fort vi har varit osäkra på något har vi frågat någon som vi vet har gjort det förr och därför undvikit många minor.
Det finns ingen värdighet i att inte ta hjälp. Våga ta råd från andra, lär dig av deras misstag så slipper du förhoppningsvis göra misstagen själv. Då kan du fokusera på att kötta upp din business istället. 


Krävs att Jobba hårt

Jobba hårt, ha rätt inställning, och älska dina kunder. Många verkar ha någon slags bild av att man vill bli chef/företagare för att slippa jobba. Uppsala-entreprenören Thomas Sonesson sa en sjukt bra grej på detta ämne: “Folk som börjar snacka om hur man ska bli framgångsrik och sälja sitt bolag, innan man ens har kommit igång ordentligt, det är ungefär som att snacka skilsmässa innan man ens har gift sig.”

En vacker dag hoppas jag också kunna säga lika kloka saker som den mannen!

FAKTARUTA

Namn: Nils Johan Victor Engvall

Ålder: 24 år

Familj: Ja

Bor: Fålhagen

Aktuell med: Sveriges snabbast växande webbyrå sett till tillväxt och lönsamhet.

Stolt över: Att ha instiftat stipendiet #GeTillbaka – Årets UF-Företagare, ihop med Ung Företagsamhet.

Delas ut årligen med hjälp av en jury av högt uppsatta profiler från näringslivet. 2016 är det Svenskt Näringsliv, Thomas Sonesson, Relation, Ihus, Ung Företagsamhet och Wasabi Web som är med.

Flera nyheter

Utmärkelser & Media

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart vi kan.

Obligatorisk