Att driva webbyrå – Wasabi Webs Nils Engvall i Drivhuspodden

  • Nyhet
  • Lästid: 2 minuter
53289680_2010266692405306_3401430166457548800_n

Drivhuspoddens senaste avsnitt gästas av digitala byrån Wasabi Webs egen Nils Engvall, marknadsansvarig och medgrundare. I avsnittet pratar han med Drivhusets Catharina Schröder om skolan som motgång och motivering under sin resa samt om priser, utmärkelser och förebilder – men framförallt om att driva företag. Nils brinner också för ungt entreprenörskap, varför han bland annat skapat initiativet #GeTillbaka, där unga förebilder inom entreprenörskap och hållbarhet ges chansen att vinna prispengar och mentorskap för sina engagemang. På så sätt lär sig unga och drömmande individer att det är möjligt att driva företag. Det här är ett personligt och ärligt avsnitt om Sveriges yngsta gasellföretag, där hela Wasabi Webs historia berättas. Nils beskriver också konceptet med WW Platform och framgångsrika kundprojekt som The Humble CoWorld Class Gym och Vattenfall. Missa inte att lyssna på det där poddar finns!

Drivhuspodden är en podcast av entreprenörer, för entreprenörer. Podden vänder sig främst till dig som vill lära dig mer om hur du kan starta och driva företag samt hur du når dina och din verksamhets målsättningar.

Lyssna på avsnittet här

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.