Tävling! Vill du vara med på nästa Lunch and Learn?

Som webbyrå i Uppsala och Stockholm är det viktigt att ständigt uppdatera sig och visa intresse för nya ideér och framtida projekt. Vi tycker att det är viktigt att prata om cases vi gör och hur vi utför dom. Hur kommer vi dit och hur har andra har kommit dit? Som ung webbyrå är det viktigt att hänga med i svängarna och ha kul på vägen!

Konceptet lunch and learn innebär att vi på Wasabi web får ta del av inspirerande föreläsningar och får ett avbrott från vardagstugget på kontoret. En tid där vi får träffa nya människor inom vår bransch och växa som grupp genom övningar, diskussion och såklart en god lunch!

Lunch and Learn på Wasabi Web

Tävling! Vill du vara med på nästa lunch and LEARN? Vill du och en vän/kollega hänga med oss under nästa lunch and learn? Hör av er till oss på info@wasabiweb.se och ta chansen att delta i inspirerande föreläsningar och träffa drivna människor

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt